Reviews

9.6 / 10
4856 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
9.3/10
Bestelgemak
9.5/10
Snelheid levering
9.6/10
Info over verloop order
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Reactiesnelheid
9.6/10
After sales
9.4/10

4856 Reviews

Aranya
8/10

Goede indruk! Had wel wat pech met de enveloppen maar ik zou nog steeds dit bedrijf aanraden.

Sterke punten

Snelle levering, mooie kwaliteit kaarten. Ook leuk pakketje bij de proefdruk. Goede presentatie van de pakketjes.

Verbeterpunten of tips

Helaas had ik de ervaring dat ik 2x een verkeerde kleur envelop had ontvangen. Er werd wel snel op gereageerd maar het was misschien leuk geweest om een aanbieding te krijgen op volgende proefdruk gratis of iets dergelijks.


Anoniem
10/10

Hele goede service en snelle levering van de bestelling. Er was iets mis gegaan met de foto op onze kaart maar hier werd ontzettend begripvol op gereageerd en we kregen een nieuwe herdruk nadat ze...

Sterke punten

Klantvriendelijkheid
Snelle levering


Franka de Valk
10/10

Top service met mooie kwaliteit kaarten en ruime keuze

Sterke punten

Mooie overzichtelijke site!!! Ruime keuze en mooie materialen! Leuke levering met papiersoorten zo makkelijk om te kiezen

Verbeterpunten of tips

Website op mobiel soms lastig


Anoniem
10/10

Super veel keus uit soorten design en daarna gemakkelijk naar eigen zin te maken. We hadden de kaarten de volgende dag al in huis en super verpakt. Zeker een aanrader!’

Sterke punten

Vond het fijn dat ik het kaartje van te voren kon ontwerpen en op kon slaan. Zo hoefde ik later alleen nog maar het gewicht enz toe te voegen en te bestellen.


Anoniem
8/10

Wij hebben uitnodigingskaarten besteld

Sterke punten

Eerst een voorbeeld sturen

Verbeterpunten of tips

Geen


Perry
10/10

Trouwkaarten besteld voor 18:00 uur, volgende dag geleverd. Op zondag nabestelling gedaan en op maandag in huis.

Sterke punten

Goede duidelijke website, snelle levering en dat alles voor een prima prijs.

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem
10/10

Uitstekend

Sterke punten

Veel opties voor eigen ontwerp. Kwaliteit als beloofd.

Verbeterpunten of tips

Nvt


Natasja van der Sande
6/10

Erg mooie kaartjes en goeie kwaliteit. Bi je proefdruk. Krijg ?? ook kaartjes van de storten papier en kleuren envelop. Helaas heb ik door een fout nadat ik alles al had besteld nieuwe moeten...

Sterke punten

Fijn dat ?? eerst een proefdruk kan bestellen en daarbij ook de verschillende papiersoorten en de kleuren evenlop je erbij krijgt. Zodat ?? beter het verschil kan zien

Verbeterpunten of tips

Even checken voor het verzenden /printen. Of de datum klopt. Ik snap dat ?? dat niet altijd kan weten. Maar als ik op 11-10-17 iets bestel met als uitnodiging datum 12-10-17. Het hoog waarschijnlijk niet goed is.


Myrthe
10/10

Prachte kaartjes, prima kwaliteit papier. Ontzettend snelle service. De ene dag besteld, de volgende dag in huis.


Anoniem
8/10

Op de site heel veel leuke kaarten, alleen het bewerken van de kaarten werkt niet optimaal. De 3e keuze werkt alles mee.

Sterke punten

Voldoende informatie over de bestelwikze, levertijd