lj v Dijk
het was allemaal duidelijk
99% beveelt Het Nieuwe WOZ-bureau aan!
Snel en positieve ervaring
pretig en duidelijk
Geweldig geholpen !! Heb zojuist al een terugstorting van BsGW ontvangen. m.vr. gr. Wim.
Gefeliciteerd met Uw succes
Perfect zoals ze alles voor je regelen!
Eenvoudig opgeven via de site. Foto's van de zwakke punten van het Onroerend Goed maken en toesturen. Waardevermindering van € 22.000,- incasseren. Dus minder belasting betalen.
Ben heel erg blij hoe en hoe goed jullie ons geholpen hebben. De verhoging was ook wel erg groot de vorige keer bij de WOZ waar
door een terecht en effectief bezwaarschrift verzorgd door WOZwet.nl heb ik een behoorlijke correctie gekregen op mijn woz aanslag
Op verjaardag doorgeven aan de familie
Wij zijn tevreden en positief. De WOZwet.nl doet goed werk.
Kort maar krachtig
Kort en krachtig heel goed
Top organisatie. Doen hun werk echt goed. Houden je goed op de hoogte over het verloop.
Goed resultaat: aanzienlijke vermindering WOZ waarde. Duurde wel iets langer door onze gemeente, maar door de gedegen onderbouwing positieve uitkomst. Aanrader!
Het Nieuwe WOZ-bureau verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Het Nieuwe WOZ-bureau heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en positieve ervaring
pretig en duidelijk
Gefeliciteerd met Uw succes
Perfect zoals ze alles voor je regelen!
Op verjaardag doorgeven aan de familie
Wij zijn tevreden en positief. De WOZwet.nl doet goed werk.
Kort maar krachtig
Kort en krachtig heel goed