9.5 /10

checkbox99% beveelt Het Nieuwe WOZ-bureau aan!

lj v Dijk

het was allemaal duidelijk

Guy Vanhelsuwe

Snel en positieve ervaring

j t h jacobs

pretig en duidelijk

Wim Dohmen

Geweldig geholpen !! Heb zojuist al een terugstorting van BsGW ontvangen. m.vr. gr. Wim.

C.B. Nijland

Gefeliciteerd met Uw succes

Rob

Perfect zoals ze alles voor je regelen!

B. Smit

Eenvoudig opgeven via de site. Foto's van de zwakke punten van het Onroerend Goed maken en toesturen. Waardevermindering van € 22.000,- incasseren. Dus minder belasting betalen.

Jan van Haaren

SterSterSterSterLege ster

Ben heel erg blij hoe en hoe goed jullie ons geholpen hebben. De verhoging was ook wel erg groot de vorige keer bij de WOZ waar

Gerard Daamen

door een terecht en effectief bezwaarschrift verzorgd door WOZwet.nl heb ik een behoorlijke correctie gekregen op mijn woz aanslag

van der Plas

Op verjaardag doorgeven aan de familie

N.v.t.

Wij zijn tevreden en positief. De WOZwet.nl doet goed werk.

Ruud Thissen

Kort maar krachtig

Beurskens

Kort en krachtig heel goed

Jan Schroen

Top organisatie. Doen hun werk echt goed. Houden je goed op de hoogte over het verloop.

J. Liegeois

Goed resultaat: aanzienlijke vermindering WOZ waarde. Duurde wel iets langer door onze gemeente, maar door de gedegen onderbouwing positieve uitkomst. Aanrader!

Het Nieuwe WOZ-bureau verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Het Nieuwe WOZ-bureau heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 10 augustus 2021

Het Nieuwe WOZ-bureau

Het Nieuwe WOZ-bureau vindt dat niemand nog langer onterecht teveel WOZ-belastingen moet betalen. Daarom zetten ze zich als grootste WOZ-bureau van Nederland in om de WOZ-waarde van zoveel mogelijk burgers te verlagen tot een Eerlijke WOZ-waarde. Reviews over de gratis dienstverlening van Het Nieuwe WOZ-bureau vind je op deze pagina. Het Nieuwe WOZ-bureau is het best beoordeelde WOZ-bureau van Nederland.

lj v Dijk

Wim Dohmen

C.B. Nijland

Gefeliciteerd met Uw succes

Rob

Perfect zoals ze alles voor je regelen!

B. Smit

Jan van Haaren

SterSterSterSterLege ster

Gerard Daamen

van der Plas

Op verjaardag doorgeven aan de familie

N.v.t.

Wij zijn tevreden en positief. De WOZwet.nl doet goed werk.

Ruud Thissen

Kort maar krachtig