9.8/10
9.6/10
Kwaliteit van de diensten
9.6/10

Frank

Ik ben er voor het eerst geweest en moet zeggen dat ik niet tevreden ben met het resultaat. De kapperszaak ziet er goed, netjes en verzorgt uit, maar het gaat mij om of er kwaliteit wordt geleverd.... Ik ben er voor het eerst geweest en moet zeggen dat ik niet tevreden ben met het resultaat. De kapperszaak ziet er goed, netjes en verzorgt uit, maar het gaat mij om of er kwaliteit wordt geleverd. Ten eerste moest ik 20 min langer wachten dan mijn oorspronkelijke afspraaktijd, ondertussen werden andere klanten eerder dan ik geholpen. Vervolgens krijg je niet het resultaat wat je wil qua kapsel, omdat er doodgewoon niet wordt doorgevraagd. En als je dan aangeeft dat iets anders moet, maar de kapper merkt dat je langer dan 15 min op de stoel zit, dan zie je gewoon dat de kapper haast maakt. Totaal niet klantvriendelijk! Ik kom hier nooit meer!

Uitstraling

Doorvragen bij klanten

Reactie Herenkappers de Vos:

Beste Frank,
Beste Frank,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven ook al is deze voor ons niet positief. Allereerst dank dat je de uitstraling van onze zaak weet te waarderen.
Spijtig om te horen dat je niet tevreden de deur uit bent gegaan. Wat kan ik doen om het goed te maken?? Wat jou kritische punten zijn daar willen wij ons juist in onderscheiden ook al is dit in jou geval niet gelukt.
Ondanks dat je zegt nooit meer te komen, mag ik je toch uitnodigen om terug te komen en te kijken of we het je wel naar de zin kunnen maken? Je mag me mailen via info@herenkappersdevos.nl of bellen via 0513-627461 en vraag dan even naar Chris.
Chris de Vos
Herenkappers de Vos

Harrie Reitsma

Top barbiers zijn echt aan te bevelen

Klantvriendelijk alles netjes zaak ziet er goed en verzorgd uit ook barbiers zien er netjes en verzorgd uit

Zou het niet weten

Eddy Poppema

Prima kapsalon

Deskundigheid en gezelligheid

Sybren Jansma

Herenkappers De Vos is voor mij al ruim 40 jaar het vaste adres voor de verzorging van mijn haar. Ook de komende jaren zal dat zo blijven.

Herenkappers De Vos weten om te gaan met de veranderingen in het kappersvak gedurende de vele jaren dat zij een begrip in Heerenveen en Friesland zijn geworden.
Een optimale dienstverlening...
Een optimale dienstverlening maakt dit geheel compleet.

Het team van Herenkappers De Vos weet zelf steeds weer in te spelen op veranderingen in het kappersvak. Zij zijn tips en verbeterpunten steeds voor.....

Jan-Anders

Good quality haircut and beard trim.

Quality and knowledge

Online booking could be improved.

Doede Pool

Deze kapper weet elke keer weer jou de uitstraling te geven die je wilt en de tand des tijds die aan ons allen knaagt in toom te houden.

Geen!

Jan M

Zoals altijd helemaal top, kom er al jaren met veel plezier en met alle tevredenheid!

Gewoon helemaal toppie!

Nvt

Bouwe de Jager

Prachtige zaak en goed personeel die weten wat ze doen??

Het vak Barbier beheersen

Aantal keer gehad dat er dubbele boekingen waren of dat hun agenda niet klopte waardoor je niet door de gekozen Barbier geknipt of geschoren kon worden.

Johnny Batsbak

Top opgeleide medewerkers, zeer prettige sfeer en een goede prijsstelling

Goede sfeer
Fijne stoelen