Reviews

9.5 / 10
82 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
9.2/10
Reactiesnelheid
9.3/10
Resultaat
9.5/10
Advies
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
8.8/10
Medewerkers
9.4/10
Nazorg
9.3/10

82 Reviews

Familie Klaasboer
10/10

Prima bedrijf. Goed bereikbaar, netjes te woord gestaan, komen hun afspraken na.


Menno
10/10

Goede service, snelle vriendelijke werkers en nette prijs.

Sterke punten

Vlotte reactie bij contact email/telefoon; Staat op afgesproken tijd voor de deur; snelle werkers

Verbeterpunten of tips

-


ee
8/10

Bijzonder plezierig en goede communicatie


Heijmans woningontruiming
10/10

Snelle en complete service.

Sterke punten

Snelle reactie; direct teruggebeld na verzoek om informatie; op tijd aanwezig; vriendelijk te woord gestaan; werkzaamheden vlot uitgevoerd tot volle tevredenheid.


parochie st Martinus
8/10

Goede heldere communicatie

Sterke punten

alle afspraken zijn nagekomen

Reactie Heijmans Woningontruiming:

Dank u wel voor u Feedback wij zijn blij te horen dat alles naar behoren is verlopen en dat u tevreden bent. jammer vinden we het wel dat er onvoldoende informatie op de website staat volgens u, wij zullen proberen hier wat aan te doen

ons team wenst u veel sterkte toe

Met vriendelijke groet
Bart Heijmans


Mary Poulussen
10/10

Prima, volgens afspraak.


M.E. te B.
7/10

Op zich goed, maar na het invullen van contactformulier moest ik zelf achter ze aan bellen waarom ik geen reaktie kreeg.

Sterke punten

Telefonisch werkte het beter en konden we vlot afspraken maken en snel tot zaken komen. Afspraken worden nagekomen en klant wordt goed geinformeerd, na en voor ontruiming.

Verbeterpunten of tips

De mannen die het werk doen, bij het maken van een ronde met de klant, de laatste afspraken laten opschrijven!


Hasseltstraat
8/10

Net bedrijf komt afspraken

Reactie Heijmans Woningontruiming:

hartelijk dank voor het plaatsen een feedback wij zijn natuurlijk blij te horen dat alles naar wens is verlopen en dat wij u hebben kunnen helpen wij wensen u veel heel veel sterkte toe

gr. Thomas heijmans


Edith
9/10

Bedrijf op internet gevonden en gebeld. Vanaf het eerste telefoontje was het contact zeer vriendelijk en ik kreeg alle informatie en tips die ik nodig had. Snelle reactie op vragen en aanvragen,...

Sterke punten

Mensemensen.
Goede communicatie en informatie. Zaken werden snel opgepakt en antwoorden kwamen eveneens snel.

Verbeterpunten of tips

"Minor detail" - ik was wat verrast dat op de website geen nadere bedrijfsgegevens staan.


Tom
10/10

Snelle en goede dienstverlening. Ik zocht op korte termijn een bedrijf voor een ontruiming Heijmans kon dit bieden.
Afspraken werden precies nagekomen zoals gemaakt.

Sterke punten

Vrij zelden twee mannen zo hard zien werken. Men begon om 07.00 uur en om 15.00 uur was de woning leeg.

Verbeterpunten of tips

Geen.