Reviews

9.2 / 10
3551 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.4/10
Werd, voordat een behandeling, onderzoek of ingreep begon, gecontroleerd of u de juiste persoon was? Bijvoorbeeld door naar uw naam en geboortedatum te vragen?
9.4/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u het contact met de functielaborant / verpleegkundige ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.2/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met onze kliniek ervaren?
9/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van onze kliniek ervaren?
9/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.4/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
9/10
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente-balieassistente ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.4/10

3551 Reviews

Theo Widdershoven

8/10

VLotte en zeer vriendelijke behandeling. Telefonisch moeilijk bereikbaar.


Widdershoven

9/10

Zeer prettig behandeld door vriendelijke medewerkers


Joke de Jong Kroezen

9/10

Erg prettig


E.C.M. Mulder-van der Steen

9/10

Zoals blijkt uit onderstaande beoordeling ben ik uitermate tevreden over de hartkliniek.
Er werd een zeer hoge bloeddruk (rechts) geconstateerd. Ik ben al lang bekend met hypertensie waarvoor...
Zoals blijkt uit onderstaande beoordeling ben ik uitermate tevreden over de hartkliniek.
Er werd een zeer hoge bloeddruk (rechts) geconstateerd. Ik ben al lang bekend met hypertensie waarvoor medicatie van mijn huisarts.
Mijn huisarts is in het verslag niet op de hoogte gesteld van de gevonden bloeddrukwaarden. Misschien dat hij dit nog mag vernemen.


Hans ten Berge

10/10

Zeer klantvriendelijk


TH

8/10

Prima ervaring, alle tijd en aandacht. Goed naar je geluisterd


Timmer

10/10

Zeer goede ervaring. Onlangs geweest. Hartelijke ontvangst en cardiologe. Ik ben geweest in Hoogeveen. Al eerdere ervaring gehad met hartkliniek in Almere en Lelystad. Ook deze vestigingen zijn... Zeer goede ervaring. Onlangs geweest. Hartelijke ontvangst en cardiologe. Ik ben geweest in Hoogeveen. Al eerdere ervaring gehad met hartkliniek in Almere en Lelystad. Ook deze vestigingen zijn zeker aan te bevelen


Regina van den Berg- van Rooyen

10/10

In alle rust en volle aandacht heb ik mijn bezoek ervaren.


A.C. van der Heijden-Muller

8/10

Prima locatie voor mij. Prima behandeling


G.Radius

8/10

Efficiënt vriendelijke en mijn eerste indruk is grondige en zorgvuldige aanpak.
Wel lijkt het druk te zijn ,we werden nogal gestoord,vond ik begrijpelijk maar wel vervelend.