Reviews

9.2 / 10
3551 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.4/10
Werd, voordat een behandeling, onderzoek of ingreep begon, gecontroleerd of u de juiste persoon was? Bijvoorbeeld door naar uw naam en geboortedatum te vragen?
9.4/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u het contact met de functielaborant / verpleegkundige ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.2/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met onze kliniek ervaren?
9/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van onze kliniek ervaren?
9/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.4/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
9/10
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente-balieassistente ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.4/10

3551 Reviews

M.van Cuijck

8/10

Positieve ervaring


Erraouiss

10/10

Ik ben goed ontvangen


Van Loon

10/10

Efficiënt, vlotte behandeling en ruimte voor een snelle vervolgafspraak diagnose nog niet vast kunnen stellen


Femke Velema

10/10

Professionele zorgverlening!


Amier Abdoeljhan

10/10

Eerste keer dat ik de kliniek heb bezocht. Is mij prima bevallen. Vriendelijk o tangen en het gesprek met de arts was goed en duidelijk.


Jolanda van Kemenade

9/10

Wat een ongelooflijk fijne mensen werken hier. Stellen je meteen op je gemak. Hele mooie rustige plek. Kon er heel snel terecht. Zoveel fijner om hierheen te gaan dan naar een ziekenhuis.... Wat een ongelooflijk fijne mensen werken hier. Stellen je meteen op je gemak. Hele mooie rustige plek. Kon er heel snel terecht. Zoveel fijner om hierheen te gaan dan naar een ziekenhuis. Persoonlijke aandacht hier. Ben heel erg tevreden


José

10/10

Vriendelijk en professiobeel


Anoniem

8/10

Zeer prettige ervaring met de cardioloog. Zeer slechte ervaring met de betreffende baliemedewerkerster op 1 april om 16.30 uur.


Kees steijger

10/10

Supervriendelijk. Er wordt echt de tijd genomen voor mij als klant.