Reviews

9.3 / 10
633 beoordelingen

Je aankoop wordt beschermd

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe heeft u de bereikbaarheid van onze kliniek ervaren?
8.9/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met onze kliniek ervaren?
9.1/10
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente-balieassistente ervaren?
9.3/10
Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.4/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.4/10
Hoe heeft u het contact met de functielaborant / verpleegkundige ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de functielaborant/ verpleegkundige ervaren?
9.3/10
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.3/10
Werd, voordat een behandeling, onderzoek of ingreep begon, gecontroleerd of u de juiste persoon was? Bijvoorbeeld door naar uw naam en geboortedatum te vragen?
9.2/10
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
8.7/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
8.8/10

633 Reviews

Karin Uitert
8/10

Goed.
Goed ontvangen.
Iedereen erg vriendelijk.
Alleen liep bijna een uur uit.
Dat vond ik minder.

Sterke punten

Vriendelijke mensen.
Goede uitleg van de uitslag.


Marian Westerveld
10/10

Heel erg positief. Razendsnel, kundig en goed. Fijn op eens MET een arts te praten, niet tegen hrm (of zn kruin wegens tikken op de computer).

Sterke punten

Wat ik al aangaf: het gesprek met de arts. Vol aandacht, niet aan het tikken tijdens het consult maar gewoon 100% aandacht voor wat ik zei. Fantastisch


Anoniem
8/10

Goed en net ontvangst. Arts nam de tijd. Direct uitslag.

Sterke punten

Kon snel terecht


Karin Remmers Ik
10/10

Goede behandeling alleen een half uur wachttijd is lang

Sterke punten

De uitslag


Judith Baars
10/10

Zeer prettig! Rustig, niet de hectiek van een ziekenhuis. Prettige medewerkers, duidelijke informatie op de site en fijn dat er bijna geen wachttijd Is!

Sterke punten

Alles


Priscilla Lenz
10/10

Goedemorgen

Ik werd op bij de hartkliniek netjes ontvangen en top te woord gestaan.
Ook bij de dokter zelf was het goed en correct. Top allemaal.

Sterke punten

Netjes en correct behandeld door iedereen


Rebwar Rashid
8/10

Ik raad iedereen om deze kliniek te ervaren

Sterke punten

Goed behandeld


Anoniem
10/10

Snelle dienstverlening

Sterke punten

Snelle dienstverlening


Kitty Uitvlugt-Overliese
9/10

Zeer vriendelijke ontvangst.
Deskundige begeleiding en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren.
Ik was zeer tevreden.

Sterke punten

Vriendelijk/duidelijk/geringe wachttijd ( tot haast niet)


Anoniem
10/10

Wat een verschil met mijn ziekenhuis!! Eindelijk ben ik serieus genomen en nu weet ik dat het mijn hartklep is! Ik ben echt tevreden en kan de hartkliniek iedereen aanraden.

Sterke punten

De tijd die je krijgt om je verhaal nu eens echt goed te kunnen vertellen. Eindelijk een cardioloog die luistert!