Reviews

9.2 / 10
1919 beoordelingen

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.4/10
Werd, voordat een behandeling, onderzoek of ingreep begon, gecontroleerd of u de juiste persoon was? Bijvoorbeeld door naar uw naam en geboortedatum te vragen?
9.4/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9/10
Hoe heeft u het contact met de functielaborant / verpleegkundige ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.2/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met onze kliniek ervaren?
9/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van onze kliniek ervaren?
9/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.4/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
8.8/10
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente-balieassistente ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.2/10

1919 Reviews

Karin Scholten

7/10

Goed bevallen

Sterke punten

serieus genomen worden


J Janssen

10/10

Ik kon super snel terecht, er werd echt de tijd voor mij genomen. Alle onderzoeken en de uitslag in één bezoek. Kundig, betrokken en vriendelijk personeel.

Sterke punten

Betrokken, vriendelijk en kundig personeel. Alle onderzoeken en de uitslag in 1 afspraak; daar kunnen veel zorginstellingen van leren.


G.Kwant

10/10

Goed, vriendelijk en duidelijk.

Sterke punten

Dat je gehoord wordt


A. M. Willemse

10/10

Correct en zakelijk

Sterke punten

zoals het hoort


Marijke van Riel

10/10

Ik was nogal zenuwachtig, maar ik ben heel erg goed ontvangen en gerustgesteld door de verpleegkundige en cardioloog. Het was een prima onderzoek met duidelijke uitleg van de verpleegkundige.

Sterke punten

Geen wachttijd, erg vriendelijk en deskundig.


C.J.Broeders

9/10

Prima. Heel snel afspraak kunnen maken. Goed consult, heel prettig dat cardioloog bij onderzoeken is en/of ze zelf doet. Geeft je het gevoel dat er echt goed wordt gekeken naar je klachten. Goede... Prima. Heel snel afspraak kunnen maken. Goed consult, heel prettig dat cardioloog bij onderzoeken is en/of ze zelf doet. Geeft je het gevoel dat er echt goed wordt gekeken naar je klachten. Goede uitleg.

Sterke punten

snelheid, goede informatie over aandoening


Ron van Toor

10/10

Op het afgesproken tijdstip snel geholpen

Sterke punten

direct geholpen worden


Mylene Smeer-Grooters

10/10

Prima

Sterke punten

Alle onderzoeken zo snel mogelijk


Petra Hop

10/10

Zorgzaam, vriendelijk, laagdrempelig.

Sterke punten

Zeer vriendelijk, er wordt de tijd voor je genomen.


Kramer

10/10

Prettig, je voelt je gehoord, respectvol met alle tijd

Sterke punten

Bijna geen wachttijd en tijdens het onderzoek ruimte voor alle vragen