Reviews

9.3 / 10
603 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe heeft u de bereikbaarheid van onze kliniek ervaren?
8.9/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met onze kliniek ervaren?
9.1/10
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente-balieassistente ervaren?
9.3/10
Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.4/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.4/10
Hoe heeft u het contact met de functielaborant / verpleegkundige ervaren?
9.2/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de functielaborant/ verpleegkundige ervaren?
9.3/10
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.3/10
Werd, voordat een behandeling, onderzoek of ingreep begon, gecontroleerd of u de juiste persoon was? Bijvoorbeeld door naar uw naam en geboortedatum te vragen?
9.2/10
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
8.8/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
8.8/10

603 Reviews

Ayla Ozturk Isleyen
10/10

Ik kon niet beter geholpen worden dan hier!!! Wat een top kliniek. Zo vriendelijk en zo net duidelijk allemaal. Dit is wat een persoon nodig heeft. Duidelijkheid, gerustelling en uitslag met uitleg...

Sterke punten

Het meest positieve ervarring bij deze kliniek is dat ze duidelijk zijn en de arts maakt per direct een plan van hoe en wat. Zo'n gerustelling!


Anoniem
10/10

Uitstekend!!!!!!!!!!!!

Sterke punten

Zeer goeden uitleg van Dr Baars


Anoniem
10/10

Zeer vriendelijke doktoren. Duidelijk in uitleg. Heel fijn om direct een uitslag te weten.

Sterke punten

Alles voelde goed door de duidelijke uitleg en vriendelijkheid. Direct weten wat er uit de onderzoeken is gekomen is ook heel fijn.


B. van Kessel
8/10

Fijn, direct, snel, vakkundig, kleinschalig, huiselijke wachtkamer.

Sterke punten

Direct uitslag van onderzoek. Concrete behandeling en oplossingen.


Nettie van Berkel-Brakels
10/10

Uitermate positief. Kan aan anderen zeker worden aangeraden.

Sterke punten

Snelheid waarop ik terecht kon. Rust, geen volle wachtkamer. Een specialist die de tijd nam voor onderzoek, alsmede het eindgesprek om de resultaten te bespreken.


Harma Agtersloot-Boerema
10/10

Heel goed, veel persoonlijker dan in een ziekenhuis. Heb er ook veel vertrouwen in.
Ik ben blij dat ik voor de Hartkliniek gekozen heb, kortom ik ben tevreden.

Sterke punten

dat de onderzoeken gelijk van start gaan en niet enkel een gesprek. Een zeer korte wachttijd. Heb op een maandag gebeld en de volgende dag al terecht.


Gert . E . Jacobs
10/10

Zeer goed.schept rust en vertrouwen.

Sterke punten

Het vertrouwen in de arts.


M.Bruning
9/10

Prima

Sterke punten

deskundigheid (voor zover ik dat als leek kan beoordelen)


Anoniem
8/10

Een goed ervaring.

Sterke punten

Deskundeheid van de cardiolog


van Peperstraten
8/10

Vrijdagmiddag zou ik teruggebeld wordendoor de cardioloog ivm de uitslag van het 24 uur dragen van een holterkastje(?)
Vrijdag de hele dag niets gehoord helaas.
Vandaag (maandag) zelf...