S.A. Schulte

Oplichters

Mooie fotos van de producten

Levertijd veel langer dan geadverteerd. Levering na bevesting levertijd nog verder uitgesteld. Slechte communicatie. Geen antwoord op vragen.

heer Meijer

Prima, reageren snel op vragen, komen afspraken na

Communicatie via de WhatsApp

Prijzen van de bijproducten (worteldoek en olie) worden voor 150% verkocht

heer Landman

Levertijd wordt slecht nagekomen, ook bestelde lengtes kloppen niet altijd. Ze werken met buitenlandse bank waardoor jouw betaling niet direct zichtbaar is.

Prijs is scherm

Losse planken kunnen niet op de site worden besteld.

Reactie Hardhout Discount:

Geachte heer Landman.
Geachte heer Landman.
Dank voor uw review. Uw bestelling betrof vlonderplanken in de lengte van 3.05 m1. Wij hebben helaas geen bericht van u ontvangen dat dit niet klopte. Als de lengte van uw product niet klopt, hadden wij dit graag van u vernomen, en een oplossing kunnen bieden. Uw betaling is bij ons binnen gekomen via I-deal. Deze betaling zien wij direct, en u ontvangt automatisch een betaalbevestiging. Wij begrijpen uw opmerking over niet direct zichtbaar zien van uw betaling niet.
Team Hardhout Discount.

heer van den Heuvel

Goed bedrijf betrouwbaar

Goede uitleg

Veel zwart vuil op al het hout wedenken vuile lepels op de heftruck

IT consult

Duidelijk en korrect

Geen tips

Jos Ligt

Mooie lamellen schutting gekocht en zelf gemonteerd

Goed verzorgd pakket ontvangen met mooi IPE HOUTEN lamellen

geen enkele fantastisch Product

Joost Klaverblad

Gewoon goed

duidelijke taal en net hout

doorgaan met wat jullie aan het doen zijn. dit is goed

Peter Molenaer

Uitstekend en goed

zeer mooi hout en goede bevestiging clips

nope

Bertine Loohuis

Heerlijke bak koffie gedronken in de showroom in Hengelo. Zeer warm onthaal en prettige omgeving ons project besproken.

Uitermate vakkundige mensen en zeer mooie uitstraling in het pand

Natuurlijk is hardhout niet goedkoop, dus daar zou wat in te doen zijn. Maar kwaliteit is subliem en dat heeft nu eenmaal een prijs.

Willy Wesam

Vriendelijk contact gehad met meerdere medewerkers. Duidelijke product omschrijvingen online. Telkens als ik contact op nam omdat ik een vraag had werd ik snel geholpen. Natuurlijk is het belangrijk... Vriendelijk contact gehad met meerdere medewerkers. Duidelijke product omschrijvingen online. Telkens als ik contact op nam omdat ik een vraag had werd ik snel geholpen. Natuurlijk is het belangrijk dat het hout goed is, dat was overigens top. Maar bereikbaarheid is ook key. Zelfs in de avond kreeg ik nog bericht via de app. Fijn bedrijf met mooie producten. Erg tevreden

Natuurlijk is het belangrijk dat het hout goed is, dat was overigens top. Maar bereikbaarheid is ook key. Zelfs in de avond kreeg ik nog bericht via de app. Fijn bedrijf met mooie producten. Erg... Natuurlijk is het belangrijk dat het hout goed is, dat was overigens top. Maar bereikbaarheid is ook key. Zelfs in de avond kreeg ik nog bericht via de app. Fijn bedrijf met mooie producten. Erg tevreden