Tel

Zeer vriendelijke ontvangst!

Klantvriendelijk en behulpzaak

n.v.t.

Sterenborg

Ruime keus, zeer nette presentatie en vriendelijk, behulpzaam personeel. Zeker de moeite waard om te gaan kijken!

Producten waren voorradig, waardoor wij het meteen mee konden nemen.

Patrick H

Kwam dit bedrijf tegen na een google zoekopdracht en zocht een duurzame beits om een tuinhuis te beitsen.
Dit bedrijf had wat ik zocht in het weekend besteld en product wat ik zocht was helaas op dat moment bij leverancier niet leverbaar( blik van 2,5 ltr) maar na tel contact met dit bedrijf toch de beits dinsdags ontvangen ( 3x 1 ltr) die was wel leverbaar op dit moment ,netjes en snel geleverdt en perfecte communicatie perfect bedrijf.

Prima communicatie en snelle levering,dit bedrijf is zeer klantgericht.

Geen verbeterpunten.

Brave Hendrik

Uitstekend

Komen afspraken na.

Track & trace voor bestellingen zou handig zijn, is wel afhankelijk van distrubiteur.

Ellen Huizing

Een grote pluim voor dit bedrijf!!!
Ons pakketje met anti-groen flessen kwam gehavend aan. Er had één fles anti-groen gelekt door een ongelukje bij PostNL. PostNL heeft niets opgelost begreep ik terwijl het pakketje verzekerd verstuurd was. SteenHoutVermeulen heeft het heel snel zelf opgelost toen duidelijk werd dat PostNL laks reageerde... we zijn dubbel en dwars verwend met meerdere flessen!!! Één fles was natuurlijk oké geweest, maar dit is wel een supergoede service!!! Bedankt nogmaals!!

Zeer goede service

Ellen Huizing

Zeer goede service

Brian Oost

Mijn ouders zochten een mooie veranda, na een tijdje Google'n kwamen we Steen en Hout tegen, we hebben eerst op de webshop gekeken maar hadden nog een paar vragen. Dus zijn we naar de winkel gegaan,... Mijn ouders zochten een mooie veranda, na een tijdje Google'n kwamen we Steen en Hout tegen, we hebben eerst op de webshop gekeken maar hadden nog een paar vragen. Dus zijn we naar de winkel gegaan, waar we top advies hebben gekregen en natuurlijk de veranda hebben besteld.

Kortom: top bedrijf, professioneel personeel -- mijn ouders zouden hier zo weer bestellen!

Joep

Op advies van onze tuinarchitect hebben wij voor ons nieuwbouwhuis in de Blauwestad alle tuinmaterialen bij hun aangeschaft. Wij zijn heel goed geadviseerd en zeer tevreden over het eindresultaat.... Op advies van onze tuinarchitect hebben wij voor ons nieuwbouwhuis in de Blauwestad alle tuinmaterialen bij hun aangeschaft. Wij zijn heel goed geadviseerd en zeer tevreden over het eindresultaat. Top ga zo door!!

Ze nemen echt de tijd voor je

Gremmer

Geweldig hout en snelle levering