GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

B. Veldhuis

Zeer tevreden over de werkwijze van govolt. Wij hebben totaal geen verstand van zonnepanelen maar zijn zeer duidelijk begeleid in het gehele process. Goede communicatie van een bedrijf die bereid is... Zeer tevreden over de werkwijze van govolt. Wij hebben totaal geen verstand van zonnepanelen maar zijn zeer duidelijk begeleid in het gehele process. Goede communicatie van een bedrijf die bereid is om net een stapje extra te zetten.

Goedemiddag,
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent! Dat zien wij uiteraard maar al te graag :) Bedankt voor de leuke review. Wij wensen je veel plezier met je installatie!

Mitchel

Top bedrijf, goeie panelen en goeie monteurs.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent! Dat zien wij uiteraard maar al te graag :) Wij gaan uw mooie compliment doorgeven aan de monteurs die bij u zijn geweest en uiteraard ook aan uw accountmanager! Wij wensen je veel plezier met je installatie!

Jorge pinto delgado

Super blij. Sam heeft me mooit verteld waarom panelen bij me wensen aansluiten en ze had gelijk!

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen. Wij zullen uw complimenten doorgeven, Wij wensen u veel plezier met uw installatie.

Springfontein

Matig

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Communicatie over het installeren naar de klant kan veel en veel beter. Je moet zelf er achteraan als na 2 keer de monteurs niet op komen dagen.

Goedemiddag,
Wat vervelend om te lezen dat de communicatie niet naar behoren/wens is verlopen. Bedankt voor de feedback. Wij zullen uiteraard alle punten meenemen als feedback zodat wij ons hierop kunnen verbeteren. Verder zie ik in uw dossier dat alles nu naar tevredenheid is afgerond en u nu heerlijk kunt genieten van uw zonnepanelen.
Team Govolt

B. Stek

Govolt veruit de beste prijs en kortste levertijd. We zijn behoorlijk lang op zoek geweest naar een geschikte partij en uiteindelijk gekozen voor govolt. Geen moment spijt gehad. Bedankt Luca voor... Govolt veruit de beste prijs en kortste levertijd. We zijn behoorlijk lang op zoek geweest naar een geschikte partij en uiteindelijk gekozen voor govolt. Geen moment spijt gehad. Bedankt Luca voor de goede begeleiding!

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent! Wij gaan uw mooie compliment doorgeven aan uw accountmanager! Wij wensen je veel plezier met je installatie!

Xiao ma

Kwam op locatie op de koffie en met robin gesproken. Gelijk akkoord en vandaag zijn ze geinstalleerd

Goedendag,
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen. Wij zullen uw complimenten doorgeven aan Robin , Wij wensen u veel plezier met uw installatie.
Met...
Goedendag,

Annoniem

Prettig gesprek gehad. Zeer vriendelijke mensen!

goedemorgen,
Dank u voor de feedback! We zijn blij dat we u op deze manier van dienst
hebben kunnen zijn.

Alvarez

Gisteren de panelen gekregen, erg zorgvuldige installatie door vriendelijke en en ervaren club monteurs. Afhandeling na de oplevering vlekkeloos en meteen de app gekregen! Blauwe lucht dus mooi... Gisteren de panelen gekregen, erg zorgvuldige installatie door vriendelijke en en ervaren club monteurs. Afhandeling na de oplevering vlekkeloos en meteen de app gekregen! Blauwe lucht dus mooi moment.

Goedemorgen,
Goedemorgen,

Hendrink Jansen

Heel erg fijn bedrijf, monteurs waren echt vakkundig. Sales zeer vriendelijk.

Niels

Bedankt Govolt

Beste heer,
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen.
Met vriendelijk groet,