GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

Jido

Vanaf begin tot eind alles heel netjes geregeld, communicatie/bereikbaarheid is top en kon met al mijn vragen terecht bij Luca! Zeker een aanrader

Beste Jido,
Beste Jido,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij zullen uw mooie compliment over onze accountmanager Luca dan ook zeker aan hem doorgeven. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!

A. van Brink

Duidelijke communicatie, vriendelijke en betrokken klantenservice. Snelle levering van de zonnepanelen en professionele monteurs die alles vlot en netjes geïnstalleerd hebben. Ik zou GoVolt zeker... Duidelijke communicatie, vriendelijke en betrokken klantenservice. Snelle levering van de zonnepanelen en professionele monteurs die alles vlot en netjes geïnstalleerd hebben. Ik zou GoVolt zeker aanbevelen.

Goedemorgen mevrouw van Brink,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!
Een zonnige...
Goedemorgen mevrouw van Brink,

Floor

Goed personeel, goede monteurs en een hele mooie installatie!

Beste Floor,

Erno

Duurde wat langer met leveren maar alles perfect verder, dankjulliewel GoVolt.

Beste Erno,

D. Hofman

Super vriendelijke medewerkers, een bedrijf die weet wat de klant wil.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Harde werkers en niks is te veel.. Wat ze beloven komen ze ook na!

Beste meneer Hofman,

Wail Allou

Alles ging goed behalve de plannen

Alwin

Zolang alles goed gaat is er niks aan de hand, maar zodra er iets misgaat zijn ze niet thuis. Komen afspraken niet na, veroorzaken schade en zijn vervolgens nalatig in actie ondernemen.... Zolang alles goed gaat is er niks aan de hand, maar zodra er iets misgaat zijn ze niet thuis. Komen afspraken niet na, veroorzaken schade en zijn vervolgens nalatig in actie ondernemen. Klantenservice is verder vriendelijk, maar lossen niks op. Kies wijs en geef iets meer uit aan een fatsoenlijk bedrijf.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

E. Van der Plas

Ik ben zeer tevreden met de Trina Solar zonnepanelen die bij mij zijn gemonteerd door GoVolt. Van de interactie met de medewerkers op kantoor tot het installatie team, alles gaat uitermate... Ik ben zeer tevreden met de Trina Solar zonnepanelen die bij mij zijn gemonteerd door GoVolt. Van de interactie met de medewerkers op kantoor tot het installatie team, alles gaat uitermate professioneel en gemakkelijk. Ik zou er absoluut opnieuw voor kiezen om GoVolt te nemen indien je zonnepanelen wilt laten plaatsen.

Beste meneer van der Plas,
Een zonnige...
Beste meneer van der Plas,

Dennis

Het contact met Govolt was zeer fijn. Werd ook snel geholpen als ik vragen had. Na het lezen van wat recenties. Vond ik het wel spannen om in zee te gaan met Govolt. Maar ik ben blij dat ik Govolt... Het contact met Govolt was zeer fijn. Werd ook snel geholpen als ik vragen had. Na het lezen van wat recenties. Vond ik het wel spannen om in zee te gaan met Govolt. Maar ik ben blij dat ik Govolt de zonnenpanelen heb laten leggen. Ga zo door Govolt jullie doen jet heel netjes ondanks de drukte op de zonnenpanelen markt.

Goedemorgen Dennis,

Tomislav Trajkovski

Onder de maat planning, werkvoorbereiding en communicatie

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

1. Wees eerlijk en duidelijk met betrekking tot levertijd. Levertijd binnen 12 weken beloven en vervolgens 9 maanden later leveren kan echt niet.
2. Als levering door toedoen van leverancier...
2. Als levering door toedoen van leverancier niet mogelijk is, bied dan een geld terug optie om contract te ontbinden.
3. Doe gedegen onderzoek naar de situatie in een huis. Zeg niet dat schouw niet nodig is om vervolgens achter te komen dat zonnepanelen niet passen of dat het dak te hoog zou zijn.
4. Fouten maken mag best, maar laat vervolgens zien dat je je best doet om die te herstellen.