GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

Wim de Jong

Govolt zeker aan te raden! Wij zijn tevreden over de communicatie en de installatie. Zeker 5 sterren verdiennen ze, wij gaan genieten!

Goedemorgen meneer de Jong,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!
Goedemorgen meneer de Jong,

van Leusden

Heel tevreden met GoVolt. Wat ik vooral erg fijn vond is dat zowel de binnendienst als de monteurs actief meedachten aan het legplan en kabeltraject, hier had ik zelf al iets in bedacht maar bleek... Heel tevreden met GoVolt. Wat ik vooral erg fijn vond is dat zowel de binnendienst als de monteurs actief meedachten aan het legplan en kabeltraject, hier had ik zelf al iets in bedacht maar bleek dus beter te kunnen! Heel netjes opgeleverd en strak uitgevoerd.

Goedemorgen meneer van Leusden,
Goedemorgen meneer van Leusden,

A. Dijksma

Goede voorlichting en snelle levering. Zonnepanelen liggen mooi op het dak met een goede afwerking binnen. Opbrengst is zelfs hoger dan verwacht!

Beste mevrouw Dijksma,
Team...
Beste mevrouw Dijksma,

Joc de koning

Professionele installatie opgeleverd, ongeveer 4 weken moeten wachten. Super snel in deze tijd. Laat het zonnetje maar schijnen :)

Goedemorgen meneer de Koning,
Goedemorgen meneer de Koning,

De Jongh

Onbetrouwbaar

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Tot 3x toe zijn ze niet op komen dagen voor het installeren van de zonnepanelen. Daarover wordt ook niet gecommuniceerd (Weg drie vrije werkdagen).
Uiteindelijk zijn ze langs geweest en twee...
Uiteindelijk zijn ze langs geweest en twee uur bezig geweest terwijl er niets is uitgevoerd omdat het niet lukte. (Schade aan vloer en spullen).
Inmiddels zijn we een hele poos verder en wordt er niets opgelost. Zelf constant contact opnemen met de klantenservice waar een wachtrij van 50 min blijkbaar normaal is.
Het contract willen wij nu ontbinden dan zouden wij de aanbetaling kwijt zijn. Echt te belachelijk voor woorden.
Begin er alsjeblieft niet aan.

Wilfred

Goede medewerkers die ons geadviseerd hebben. Het langere wachten voor een datum maakt ook niet uit. Zeker niet nadat er uitgelegd is hoe druk het natuurlijk is. Fijne monteurs die onze panelen heel... Goede medewerkers die ons geadviseerd hebben. Het langere wachten voor een datum maakt ook niet uit. Zeker niet nadat er uitgelegd is hoe druk het natuurlijk is. Fijne monteurs die onze panelen heel mooi geïnstalleerd hebben!

Beste Wilfred,

E. Cats

Hele fijne ervaring gehad met GoVolt.
Goed advies verkregen op basis van onze situatie en een goede afhandeling door vakkundige installateurs.

Beste meneer Cats,

Mark Elbers

Snelle reacties op offerte-aanvraag en verdere vragen. Realistische opgave levertijd en uiteindelijk zelfs nog iets sneller geleverd. Ontzettend leuk en actief team dat alles installeerde. Liet... Snelle reacties op offerte-aanvraag en verdere vragen. Realistische opgave levertijd en uiteindelijk zelfs nog iets sneller geleverd. Ontzettend leuk en actief team dat alles installeerde. Liet alles ook keurig opgeruimd en schoon achter, terwijl ze nog tot tegen 20:00 uur bezig zijn geweest op vrijdagavond. Van 19 naar 32 panelen opschalen? Geen probleem, we halen er wel wat collega's bij. Andere omvormer nodig? Regelen. Werd afgelopen zaterdag geïnstalleerd zodat we er niet een extra vrije dag voor hoefden te regelen. Erg blij met GoVolt en met de monteurs.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

De adviseur die de schouw kwam doen had zijn dag niet. Ongezellig en er kon meer niet dan wel. Ook de plaats van de omvormer bleek verkeerd bij installatie geadviseerd.
Onze vraag was zoveel...
Onze vraag was zoveel mogelijk panelen. Hij kwam tot een legplan met maximaal 19 panelen. Er liggen er met hulp van de monteurs uiteindelijk 32. De perfecte manier van monteren en de positieve activiteit van de monteurs compenseerde dit echter ruimschoots.

Beste meneer Elbers,
Beste meneer Elbers,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij zullen uw mooie compliment dan ook zeker doorgeven aan onze collega's! Wij wensen u veel plezier met uw installatie.
Op naar mooie dagen!

bas

Goede ervaring met dit bedrijf, snelle communicatie en duidelijke afspraken. werklui die over de vloer kwamen dachten goed mee in het bereiken van het eindresultaat. zelfs om 10 uur savond's nog... Goede ervaring met dit bedrijf, snelle communicatie en duidelijke afspraken. werklui die over de vloer kwamen dachten goed mee in het bereiken van het eindresultaat. zelfs om 10 uur savond's nog reactie over belangrijke dingen. garantie van 15 tot 20 weken en dit hebben ze ruimschoots gehaald aanvraag in december gedaan, het voorschot ook nog in begin december en 24 februari al geïnstalleerd. extreem tevreden.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

gelijk de goede factuur sturen zodat deze kan worden geclaimde bij eventuele bouwdepot bij de bank.

Goedemorgen Bas,

J. Raouf

Goed, professioneel bedrijf met fijne mensen. Betrouwbare partij, iedereen aan te bevelen.

Goedemorgen meneer Raouf,
Team...