GoVolt

Snelheid van levering

Top geregeld zeer tevreden

Eef Boute

Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie 10 sterren review. Wij wensen u nog vele zonnige dagen toe!

Beau Ter Haam

Top goed geholpen door lorenzo

Goedemiddag ,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij gaan uw compliment doorgeven aan Lorenzo! Wij wensen u heel veel zonnige dagen toe met uw nieuwe installatie.
Met zonnige...
Goedemiddag ,
Team Govolt

Sandra elkpaard

Goed geholpen mooie installatie

Beste mevrouw,
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!
Met vriendelijk groet,

Ton Minten

Tot Offerte en aanbetaling ging het goed. En toen begon het gezeik. Afspraken maken en net zo vrolijk weer afbellen jaar bezig geweest tientallen telefoontjes verder was het eindelijk zover. De... Tot Offerte en aanbetaling ging het goed. En toen begon het gezeik. Afspraken maken en net zo vrolijk weer afbellen jaar bezig geweest tientallen telefoontjes verder was het eindelijk zover. De monteurs komen andere panelen en omvormers dan offerte. Dus ff research gedaan naar dit geheel dit zou beter zijn dan de offerte. Dus mee akkoord gegaan. Toen de aansluiting meterkast zou 3 fase worden werd 1 fase daar was ik het niet mee eens wat heen en weer gebelt. Ik zou wat geld terug krijgen want 1 fase zou gewoon werken terwijl de monteur zei dat het problemen ging opleveren. Dus over een gekomen als dit problemen oplevert er een 3 fase aansluiting gerealiseerd zou worden dit heb ik per email vast laten leggen. Dit als bewijsmatriaal voor evt. Stappen naar de rechtsbijstand als dit niet gerealiseerd zou worden. Ook alle afspraken op de mail laten zetten voor bewijs. Ik had er echt buikpijn van wat een bedrijf vooral de comunicatie daar.
Uiteindelijk al het 1 en ander bij de rechtbijstand neergelegd en dit ook gemelt bij Govolt dat ik dat gedaan had want ze wilde geen afspraak maken voor de 3 fase terwijl enphase ook al had aangegeven dat dit nodig was constant uitvallers. Uiteindelijk is het er dan toch van gekomen dat het veranderd is naar 3 fase heb daar wel gedreigd met rechtsbijstand of het geholpen heeft weet ik niet maar het werkt nu naar behoren geen uitvallers meer en een beter opbrengst. Op dit moment dik tevreden maar mensen wat een hoofdpijn bedrijf. Hellaas voor Govolt raad ik dit bedrijf niemand aan.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Comunicatie en afspraken en het voorschot schrappen als jullie zon geweldig bedrijf zijn is een voorschot overbodig. Dat heeft mij veel buikpijn bezorgt dat ik die kwijt zou zijn.

Dank voor de feedback!
Dank voor de feedback!
Wat vervelend om te lezen dat het niet zo soepel verloopt met de communicatie tussen u en GoVolt. Ons excuus over hoe de zaak verlopen is. Wij zullen uiteraard alle punten meenemen als feedback zodat wij ons hierop kunnen verbeteren. Verder zie ik in uw dossier dat alles nu naar tevredenheid is afgerond en u nu heerlijk kunt genieten van uw zonnepanelen

Roël Janssen

Panelen lagen er vlot op na de aankoop.
Nederlandssprekenden monteurs wat ook fijn communiceren was.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze monteurs, we wensen u veel zonnige dagen toe met uw nieuwe installatie.

Bas

Fijn verkoop proces, vriendelijke monteurs. Planning van de installatie zou beter kunnen.

Beste,
Dank voor de feedback! We zijn blij dat we u op deze manier van dienst
hebben kunnen zijn. Wij wensen u veel plezier met uw installatie.

Boers

Ze werken nog steeds niet, maar wel een rekening

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Vandaag (13 juni) zonnepanelen gelegd, duidelijk niet door een govoltteam maar zzp’ers. Moeilijke communicatie, slecht nederlands. Geen probleem als ze hun werk goed doen. Wat besproken was met... Vandaag (13 juni) zonnepanelen gelegd, duidelijk niet door een govoltteam maar zzp’ers. Moeilijke communicatie, slecht nederlands. Geen probleem als ze hun werk goed doen. Wat besproken was met schouw is duidelijk niet naar hun gecommuniceerd. Vervolgens mij een prima alternatief geboden.
Na het leggen liet hij foto’s zien en of ik wilde tekenen voor het plaatsen. Alle punten waarvoor ik blijkbaar heb getekend zijn niet ter sprake gekomen.
Ik zou worden gebeld over mijn toegang tot de app en dat was de enige uitleg. Gebeld met klantenservice, prima ter woord gestaan, ik zou inloggevens gemaild krijgen, kon mij niet bij energieleveren.nl aanmelden maar dat zou met registratie app allemaal in orde komen. Helaas. Ik heb vandaag 3x gebeld, in totaal 2,5 uur in de wacht gestaan. Na derde telefoontje is beloofd morgen een planning door te sturen wanneer iemand in de buurt van Enschede is en langs kan komen want de panelen zijn blijkbaar niet of niet juist geïnstalleerd.
1 paneel ligt scheef of krom. Rommel is ook niet opgeruimd.
Ik heb nog hoop, en wil best mijn beoordeling bijstellen, maar als dit weken gaat duren moet ik hem helaas naar beneden bij gaan stellen.

Update, 23 juni staat in de planning… niet veel te doen waarschijnlijk in het oosten van het land. Jammer van de energie die je deze mooie dagen misloopt

Update, 23 juni gekomen al moest ik zelf wel achterhalen welk tijdstip.
Weinig actie ondernomen, nu netwerkkabel geplaatst ipv wifi.
Legplan zonnepanelen zo ingevoerd worden (moest dat al niet de 13e gebeurd zijn?) maar alles zou goed komen.
Toch maar weer gebeld, na 45 minuten in de wacht werd verteld dat susteem 24 tot 48 uur nodig had om op te starten. Amehoela. Iemand vandaag in zelfde wijk, zelfde systeem en deed het gelijk. Weer 2 zonnige dagen weggegooid vrees ik.

En oja, de rekening stond binnen 5 minuten klaar met mededeling succesvol geïnstalleerd… NOT!!

Reactie GoVolt:

Beste mevrouw,Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met GoVolt.
Beste mevrouw,Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met GoVolt.
Ik kan begrijpen dat het frustrerend is als er iets in uw systeem niet werkt en de klantenservice moeilijk te bereiken is.
Helaas kampen ook wij met lange wachttijden maar uiteindelijk zijn we wel bereikbaar. Ik zie dat wij bezig zijn met uw dossier en ze er alles aan gedaan hebben om dit op te lossen.
Ik ga er dus vanuit dat alles nu goed is afgerond en naar tevredenheid afgerond!

H.

Zeer tevreden over de wijze waarop dit bedrijf de plaatsing van de installatie heeft afgehandeld. Wij hebben een hele nare ervaring achter de rug met een andere partij. Dit was door govolt zeer snel... Zeer tevreden over de wijze waarop dit bedrijf de plaatsing van de installatie heeft afgehandeld. Wij hebben een hele nare ervaring achter de rug met een andere partij. Dit was door govolt zeer snel opgepakt en met de juiste kennis opgelost. Wees slim en kies voor een partij met ervaring, al zijn ze iets duurder. Dat zal je veel ellende besparen.

Beste,
Dank voor de feedback, en uw mooie review! We zijn blij dat we u op deze manier van dienst
hebben kunnen zijn. Wij wensen u veel plezier toe met uw installatie!
Met zonnige...
Beste,
hebben kunnen zijn. Wij wensen u veel plezier toe met uw installatie!

Lorenzo Knol

Top geholpen nemen het volledige traject over!

Beste heer Knol,
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen.
Met vriendelijk groet,

Axel Kritikos

Super goeie verkoper gesproken, kon me zelfs alles vertellen over kabels en andere benodigdheden. Very nice.

Goedemorgen ,
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent! Dat zien wij uiteraard maar al te graag :)
Goedemorgen ,
Goed om te lezen dat uw accountmanager u goed en uitgebreid heeft geadviseerd. Wij gaan uw mooie compliment doorgeven aan uw accountmanager!
Wij wensen u nog vele zonnige dagen toe!