GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

J.F

Afspraken worden niet of slecht nagekomen

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Kom je afspraken is na

Beste J.F,
Beste J.F,
Wij betreuren het dat u een slechte ervaring met ons heeft. Aan de hand van uw e-mail adres kunnen wij u niet in ons klantenbestand vinden. Graag zouden wij met u in contact komen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen of per e-mail ons te voorzien van uw contactgegevens.

B. van Nieuwkerk

Het hele project is zeer goed en zonder problemen uitgevoerd.
Het hele project is zeer goed en zonder problemen uitgevoerd.
Binnen 24 uur een reactie, na de aanvraag voor de installatie van zonnepanelen. I.v.m. de afstand van de schuur naar de meterkast in huis, werd er goed meegedacht hoe dit te realiseren. Na bevestiging van de offerte zijn de zonnepanelen binnen 3 maanden geplaatst. Dit ging snel en vakkundig. Via de app kan ik ieder moment zien wat de opbrengst is. De BTW teruggave is ook naar wens afgerond / geld terug ontvangen.

Goedemorgen meneer van Nieuwkerk,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!
Een zonnige...
Goedemorgen meneer van Nieuwkerk,

C. Barnhof

Goede service van GoVolt. Wij zijn blij met onze installatie!

Beste meneer Barnhof,
Team...
Beste meneer Barnhof,

Roland

Zeer tevreden communicatie verliep vlekkeloos netjes geplaatst

Goedemorgen Roland,

Johan de Jong

Top werk geleverd. Goede monteurs, goede adviseurs

Goedemorgen meneer de Jong,
Een zonnige...
Goedemorgen meneer de Jong,

Heijmans

Netjes geplaatst goede bereikbaarheid zeker aan te raden

Beste meneer Heijmans,
Team...
Beste meneer Heijmans,

Wesley

Wij raden GoVolt zeker aan! Goede monteurs, mooie installatie en fijn personeel met goede kennis

Goedemorgen Wesley,

Krijger

Communicatie en bereikbaarheid is ronduit slecht! Wel complimenten voor het team dat de platen heeft geïnstalleerd!

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Communicatie en bereikbaarheid is erg slecht! Na ondertekenen van offerte in november zo’n 3 maanden niks gehoord! Als ik niet zelf gebeld had (en ruim een half uur in de wacht had gestaan) had ik... Communicatie en bereikbaarheid is erg slecht! Na ondertekenen van offerte in november zo’n 3 maanden niks gehoord! Als ik niet zelf gebeld had (en ruim een half uur in de wacht had gestaan) had ik niet geweten dat jullie de volgende dag kwamen installeren. Erg slecht! Wel mijn complimenten voor het team (team 4) welke snel en vakkundig de platen en omvormer hebben geïnstalleerd!

Goedemorgen mevrouw Krijger,
Goedemorgen mevrouw Krijger,
Hartelijk dank voor uw review. Wij betreuren het dat het project niet geheel naar wens is verlopen. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over het team bent die bij u uw installatie heeft verzorgd. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!

Ceda

Fijn bedrijf

Goedemorgen Ceda,

Koks

Heel erg tevreden! Na ongeveer 14 weken is de installatie gedaan en mag wat mij betreft de zon gaan schijnen!

Beste meneer Koks,