GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

Poelstra

Krijg geen reacties meer op mails na dat ze de panelen hebben geplaatst. Beloven te bellen/reageren maar doen ze niet. Zelfs geen rekening wordt gestuurd, dat is mssn niet het enige positieve.

Communicatie

Goedemiddag,
Wat vervelend om te horen dat de communicatie tussen u en GoVolt niet zo soepel loopt. Ik zie in uw dossier dat er contact is geweest en een schouw heeft plaats gevonden. Zodra er nu nog onduidelijkheden of vragen zijn wil ik u vragen om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke Groet,

Ndl

Dak lek na installatie panelen. Sowieso veel te lang op moeten wachten.
Dak lek na installatie panelen. Sowieso veel te lang op moeten wachten.
Weigeren nu hun verantwoordelijkheid te nemen dat het dak lekt omdat het niet binnen 12 uur gemeld is... Handig als de eerste dagen niet regent ...
Niet met deze oplichters in zee gaan.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Mensen helpen nadat je hun dak lek boort.

Reactie GoVolt:

Beste heer/mevrouw,Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met GoVolt.
Beste heer/mevrouw,Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met GoVolt.
Wij betreuren het dat het traject van uw installatie niet geheel naar wens is verlopen.
Wij hebben u geadviseerd om contact met uw verzekering op te nemen om het voor de schade zodat het voor beide partijen op een goede professionele manier wordt opgelost.

Jorge Pinto

Snel en vakkundig geinstalleerd, na de montage ook fijn door alles heen gelopen

Beste Jorge,
Met vriendelijk groet, Team GoVolt

Sander de Graaff

Fijn geregeld door govolt, lekker snel binnen 4 weken.

Beste Sander,
Met vriendelijk groet,

Jantine Zwaan

De panelen zijn binnen 7 dagen geplaatst, erg blij mee! Perfecte service van govolt

Beste jantine,
Met vriendelijk groet, Team GoVolt

Theo

Na enige tijd wachten is de installatie zeer vakkundig uitgevoerd. Medewerkers werkten vakkundig en netjes. Blij met resultaat!

Goedemiddag ,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat de communicatie goed
is verlopen en u tevreden bent over onze monteurs. Wij gaan uw mooie
compliment doorgeven aan...
Goedemiddag ,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat de communicatie goed
is verlopen en u tevreden bent over onze monteurs. Wij gaan uw mooie
compliment doorgeven aan de monteurs die bij u zijn geweest en uiteraard ook
aan uw accountmanager!
Wij wensen u nog vele zonnige dagen toe!

Olaf Pouwelse

Na wat omzwervingen te hebben gemaakt bij andere zonnestroomaanbieders ben ik bij GoVolt terecht gekomen.
Ondanks dat mijn huis niet een standaard object is hebben ze me vanaf het begin goed geholpen en met me meegedacht, de communicatie was duidelijk en snel.
De installatie is ook prima verlopen, de monteurs waren goed voorbereid en hebben hun werk netjes afgeleverd.
Ook is er toen ik tijdens de klus nog een extra paneel geïnstalleerd wilde hebben dit adequaat geregeld.

Goedemiddag,
Wat fijn dat u zo tevreden over ons bent! Dat zien wij uiteraard maar al te graag :)
Goedemiddag,
Goed om te lezen dat onze collega's u goed en uitgebreid hebben geadviseerd. We zijn blij dat we u op deze manier van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier met uw installatie.
team GoVolt

W Jansen

De ervaring is zeer positief. Houden zich aan afspraken en metname mailtjes worden binnen een dag weer beantwoord. Duidelijkheid in de offerte en voorwaarden. Enige (klein) minpuntje: wat lange... De ervaring is zeer positief. Houden zich aan afspraken en metname mailtjes worden binnen een dag weer beantwoord. Duidelijkheid in de offerte en voorwaarden. Enige (klein) minpuntje: wat lange wachttijd bij afdeling planning. Plaatsing van de panelen door vaklui en meedenkend.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Wachterij afdeling planning wat te lang.

Beste,
Dank voor de feedback! We zijn blij dat we u op deze manier van dienst
hebben kunnen zijn. Wij wensen u veel plezier toe met uw installatie!

Antal Santcroos

De snelste en goedkoopste en top service en kwaliteit

Goedemiddag,
Bedankt voor uw mooie 10 sterren review en de mooie complimenten! Wij wensen u veel plezier met uw installatie en bedankt voor uw mooie review!

Leo Bakker

Zeer goed

Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie 10 sterren review. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!