GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

Hans

Erg tevreden zeer aan te raden top

Goedemorgen Hans,
Bedankt voor deze mooie review.
Wij wensen u veel plezier met uw installatie!
Met zonnige groet,

Lorenzo

14 panelen op mijn garagedak, mooi afgewerkt.

Goedemorgen Lorenzo,
Bedankt voor deze mooie review.
Wij wensen u veel plezier met uw installatie!
Met zonnige groet,

Drunen

Zeer slechte communicatie. Een mail sturen dat er binnen 2 weken contact opgenomen wordt met je, om vervolgens 1,5 maand niets te laten horen. Als je dan belt krijg je (na heel lang wachten) te... Zeer slechte communicatie. Een mail sturen dat er binnen 2 weken contact opgenomen wordt met je, om vervolgens 1,5 maand niets te laten horen. Als je dan belt krijg je (na heel lang wachten) te horen dat dat een automatische mail is waar je geen waarde aan kan hechten.
Vervolgens krijg je een tijdspanne van 3 uur (tussen 9 en 12) waarin de monteurs kunnen komen, de dag voordat ze komen een mail dat ze tussen 9 en 10 komen. Dat bleek wederom een automatische mail te zijn. Na een hele dag wachten en meerdere keren bellen komen de monteurs pas om 16.45 uur aan! Er wordt totaal niet meegedacht door het bedrijf, communicatie verloopt zeer moeizaam en er wordt geen oplossing geboden en er wordt niet teruggebeld en gemaild ondanks meerdere beloftes.. Wat mij betreft een grote teleurstelling, ik zou dit bedrijf aan iedereen ten zeerste AFraden!

Communicatie

Goedemorgen Drunen,
Goedemorgen Drunen,
Wat vervelend om te lezen dat het niet zo soepel verloopt met de communicatie tussen u en GoVolt. Wij zullen uiteraard alle punten meenemen als feedback zodat wij ons hierop kunnen verbeteren. Verder zie ik in uw dossier dat alles nu naar tevredenheid is afgerond en u nu heerlijk kunt genieten van uw zonnepanelen.

Dirk

Nachtmerrie / doe het niet

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Wat een ongelofelijke nachtmerrie. Tussen tekenen offerte en levering (was beloofd binnen 8 weken) heeft totaal meer dan een jaar gezeten. Wij hebben 13 keer GoVolt aan huis gehad, ieder keer was er... Wat een ongelofelijke nachtmerrie. Tussen tekenen offerte en levering (was beloofd binnen 8 weken) heeft totaal meer dan een jaar gezeten. Wij hebben 13 keer GoVolt aan huis gehad, ieder keer was er iets mis of waren ze vergeten zonnepanelen of de juiste ladder mee te nemen. Systeem was volledig verkeerd geinstalleerd. Klantenservice vrijwel onbereikbaar.

De groeipijnen die dit bedrijf doormaakt zijn simpelweg te groot.

Bespaar jezelf ellende en ga met een ander bedrijf in zee.

Goedemorgen Dirk,
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over GoVolt.
Zojuist zie ik in uw dossier staan dat uw systeem het doet en alles naar behoren werkt sinds 12 mei.
Ik...
Goedemorgen Dirk,
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over GoVolt.
Ik ga er dus vanuit dat alles sinds die dag naar tevredenheid is opgelost.

Vincent S

Op 29-09-2022 panelen besteld en aanbetaald. In contract opgenomen montage binnen 20 weken en BTW teruggave service.
Montage panelen op 12-04-2023!!!!

14-04-2023 per mail bevestigd...
Montage panelen op 12-04-2023!!!!

14-04-2023 per mail bevestigd dat BTW teruggave op bankrekening wordt overgemaakt….tot op heden d.d. 12-05-2023 nog geen BTW teruggave ontvangen.

Klacht ingediend bij de Consumentenbond en rechtsbijstand ingeschakeld.

Zonnepanelen doen wat ze moeten doen maar de back-office presteert ondermaats!!!

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Nakomen wat je beloofd!!!

Goedemorgen Vincent,
Bedankt voor uw review en wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de back-office van GoVolt.
Ik zal hier een melding van maken zodat wij dit mee kunnen...
Goedemorgen Vincent,
Ik zal hier een melding van maken zodat wij dit mee kunnen nemen als feedback en ons hierop kunnen verbeteren.
Gelukkig is alles in uw dossier nu afgerond en heeft u het BTW bedrag ontvangen vanuit ons. Ik ga er dus vanuit dat alles nu goed is afgerond en naar tevredenheid is afgerond!

Anja

Zeker tevreden. Veel dank aan de kundige monteurs en het vriendelijke kantoorpersoneel van GoVolt! Wij hebben een goede begeleiding gehad in het hele proces. Wij zijn leken als het zonnepanelen... Zeker tevreden. Veel dank aan de kundige monteurs en het vriendelijke kantoorpersoneel van GoVolt! Wij hebben een goede begeleiding gehad in het hele proces. Wij zijn leken als het zonnepanelen betreft dus hier waren wij erg blij mee. Gr. Anja

Goedemorgen Anja,
Bedankt voor de 5 sterren review en wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over uw installatie!
Wij wensen u veel zonnige dagen tegemoet!
Met vriendelijke...
Goedemorgen Anja,
Wij wensen u veel zonnige dagen tegemoet!

A. van der Lans

Er wordt niet gereageerd op mailtjes. Lang wachten bij de klantenservice. Terugbel verzoek wordt niet gedaan. Zeer slechte afhandeling van een klacht, ik zou GoVolt niet aanbevelen aan anderen.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Luisteren naar klanten, reageren op mailtjes en verzoeken om contact uitvoeren. Afspraken nakomen en klant informeren.

Goedemorgen A. van der Lans,
In uw dossier zie ik dat één van onze collega's u ondertussen...
Goedemorgen A. van der Lans,
In uw dossier zie ik dat één van onze collega's u ondertussen gelukkig al meerdere keren heeft gecontacteerd per telefoon en e-mail.
Ik ga er dus vanuit dat dit goed gaat komen en we samen met u tot een oplossing zullen komen.

Appie

Lekker verkooptraject, lekker gemonteerd.
Hmmm GoVolt!

Goedemorgen Appie,
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen.
Met vriendelijk groet, Team GoVolt

Hennie

Verschillende offertes opgevraagd en gekozen voor GoVolt wegens kwalitatieve producten, service en levertijd. Na 8 weken zijn de zonnepanelen geplaatst en alles werkt goed. Wij zijn van plan om uit... Verschillende offertes opgevraagd en gekozen voor GoVolt wegens kwalitatieve producten, service en levertijd. Na 8 weken zijn de zonnepanelen geplaatst en alles werkt goed. Wij zijn van plan om uit te breiden volgend jaar dan zal ik zeker terugkomen bij GoVolt.

Beste Hennie,
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen.
Met vriendelijk groet,

Boban

Ik heb nog nooit in mijn leven met zo'n ramp van een bedrijf te maken gehad. 10 maanden wachten op de installatie. 4 keer plannen en niet voorbereid komen opdagen. Communicatie is absoluut... Ik heb nog nooit in mijn leven met zo'n ramp van een bedrijf te maken gehad. 10 maanden wachten op de installatie. 4 keer plannen en niet voorbereid komen opdagen. Communicatie is absoluut verschrikkelijk, planningsafdeling volledig incompetent. Monteurs zijn ingehuurd, dus OK, niet van GoVolt!

Ze zijn super bereikbaar en staan ​​voor je klaar als ze je de panelen willen verkopen, daarna veel succes and fu*k you succker! Ik zou iemand anders dubbel hebben betaald als ik had geweten wat GoVolt is. Vermijd ten koste van alles! Betaal meer, werk met professionals!

Alles!