GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

GoVolt

Wat een ontzettend slecht bedrijf is GoVolt. Ondeskundigheid en arrogantie voeren de boventoon. Op 17 maart zijn onze zonnepanelen geïnstalleerd, de week erna is GoVolt terug gekomen omdat de... Wat een ontzettend slecht bedrijf is GoVolt. Ondeskundigheid en arrogantie voeren de boventoon. Op 17 maart zijn onze zonnepanelen geïnstalleerd, de week erna is GoVolt terug gekomen omdat de panelen NIET GOED AANGESLOTEN waren en nu 01 april werken ze nog steeds niet. GoVolt is VERGETEN om een deel van de elektrische installatie te monteren. U uit de brand helpen? Dat komt wel een keer. Daarnaast is een paneel zo gemonteerd dat er geen goede afwatering is het gevolg is een LEKKAGE.

Wilt u in zee gaan met GoVolt? Dan kiest u voor problemen ellende en onvolledige installatie en een hele slechte communicatie.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Deskundigheid verbeteren, klant serieus nemen, snellere service.
Deskundigheid verbeteren, klant serieus nemen, snellere service.
Niet meer werk aannemen dan je aankan en waarin je deskundigheid hebt. Een timmerman is geen elektricien. Een klus opleveren als het ECHT werkt.

Beste meneer Quispel,
Beste meneer Quispel,
Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over het traject van uw installatie. Ons streven is natuurlijk altijd om uw installatie binnen 1 dag op te leveren, dit lukt helaas niet altijd. Wij hebben begrepen dat u inmiddels contact heeft gehad met onze collega's van de afdeling planning en er een afspraak is ingepland.
Team GoVolt

Nadat de Schouwer mijn dak had afgekeurd , zou ik binnen een week mijn aanbetaling terug krijgen. nu 7 weken later nog niets gehoord , wekelijks gebeld allemaal belofte's gedaan vanuit... Nadat de Schouwer mijn dak had afgekeurd , zou ik binnen een week mijn aanbetaling terug krijgen. nu 7 weken later nog niets gehoord , wekelijks gebeld allemaal belofte's gedaan vanuit klantenserivce maar allemaal niet nagekomen. tot heden me geld nog niet gehad of andere optie's gehoord, Goede Communicatie is ver te vinden.

Lexi

Panelen heel snel binnen 11 weken geïnstalleerd. Fijne monteurs die goede uitleg over alles hebben gegeven.

Goedemorgen Lexi,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!

Eggink

Verkoop/order traject goed, montage onveilig (!)

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Offerte traject en communicatie voor levering en start montage is prima. Montage kan ik niets anders zeggen dan matig. Met enkel een lange ladder bij zich gingen ze ons dak op met de goot op 6 meter... Offerte traject en communicatie voor levering en start montage is prima. Montage kan ik niets anders zeggen dan matig. Met enkel een lange ladder bij zich gingen ze ons dak op met de goot op 6 meter en de nok op 10 meter. Niet aangelijnd of andere veiligheidsmaatregelen om veilig op hoogte te werken. Het ging goed maar voor hetzelfde geld vielen ze dood op de grond. De ladder was afgekeurd. (stond er met rode letters op) De monteurs (Bulgaren) wisten niet wat er stond. Ik zei het de monteurs om ze te waarschuwen/beschermen. De aanhanger die ze bij zich hadden had geen geldig nummerbord. Alles bij elkaar zeer matig. Zonnepanelen hangen inmiddels en functioneren om positief te eindigen.

Jantien

GoVolt heeft me goed geholpen aan zonnepanelen voor mn dak, fijn gesprek gehad met Sandro en heeft me geheel ontzorgd, snel geleverd en fijne monteurs

Goedemorgen Jantien,

Wolters

Zeer tevreden! Het telefoontje na afloop geeft de mogelijkheid om nog wat feedback te geven, alles is naar tevredenheid geïnstalleerd en het contact met Luca was erg fijn. Mijn complimenten!

Goedemorgen Wolters,
Goedemorgen Wolters,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. We zullen uw mooie compliment zeker doorgeven aan onze collega Luca. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!

Fenna

Blij met GoVolt en onze panelen. Wij raden GoVolt zeker aan

Beste Fenna,

Pichsen

Vriendelijke en vakkundige monteurs en erg fijn contact met de verkoop dit zijn belangrijke dingen en GoVolt heeft dit goed geregeld!

Goedemorgen Pichsen,

Ferry

Wij zijn erg blij met onze installatie van GoVolt . Wij vinden GoVolt erg betrouwbaar en de monteurs hebben goede kennis.

Goedemorgen Ferry,

Sjango

GoVolt was bij mij best makkelijk.
GoVolt was bij mij best makkelijk.
Las wat reviews over negatieve ervaringen, bij mij in ieder geval niet de zaak. De offerte was best hoog maar met concurrenten toch net wat goedkoper. Laagste prijsgarantie klopt toch wel.

Beste Sjango,