GoVolt

Snelheid van levering

Marcel

Zeer slecht !!! als je service verwacht

Zeer slecht !!! als je service verwacht

Geen communicatie, niet werkende zonnepanelen. Niet langskomen, terwijl afspraak hebt. Niet bereikbaar. Onjuist legplan. Het enige waar ze snel mee zijn is het incasseren van je geld. Ps en zonnepanelen werken een maand na dato nog steeds niet.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Communicatie, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid. Eigenlijk alles.

Goedemiddag,
Wat vervelend om te lezen dat het niet zo soepel verloopt met de communicatie tussen u en GoVolt. Wij zullen uiteraard alle punten meenemen als feedback zodat wij ons hierop kunnen verbeteren. Wij hebben in uw dossier gezien dat uw installatie nu goed is afgerond.

Johan

Alweer een aantal maanden panelen van GoVolt, heel erg tevreden
Alweer een aantal maanden panelen van GoVolt, heel erg tevreden
Bij de aanschaf een heel goed en prettig advies van Robin gehad. Ging allemaal best snel alles werd vakkundig gemonteerd door alweer heel prettige vakmensen en het werk feiloos
GoVolt bedankt !

Zou het niet weten

goedemiddag,
goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent! Dat zien wij uiteraard maar al te graag :) Wij gaan uw mooie compliment doorgeven aan de monteurs die bij u zijn geweest en uiteraard ook aan uw accountmanager(Robin)! Wij wensen u veel plezier met uw installatie!

Hans

Een aanrader! Keurig vooraf komen schouwen en de mogelijkheden besproken. Medewerkers aan de telefoon zijn kundig en vriendelijk. De wachttijd voor plaatsing in deze tijd is te overzien. Medewerkers... Een aanrader! Keurig vooraf komen schouwen en de mogelijkheden besproken. Medewerkers aan de telefoon zijn kundig en vriendelijk. De wachttijd voor plaatsing in deze tijd is te overzien. Medewerkers op locatie zijn erg professioneel en oplossingsgericht en ik vond het leuk dat er nog uitgebreid foto’s werden gemaakt van het eindresultaat. Ga zo door!

Niets meer te verbeteren 😁

Goedmorgen.
Goedmorgen.
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen. Fijn om te lezen dat de communicatie goed is verlopen en u tevreden bent over onze monteurs. Wij gaan uw mooie compliment doorgeven aan de monteurs die bij u zijn geweest en uiteraard ook
aan uw accountmanager! Wij wensen u veel plezier met uw installatie.

Raymond Hendriks

Aangenaam verrast ! Vriendelijk, vakkundig, geduldig en professioneel !

Goedemorgen Raymond,
Wat fijn dat u zo tevreden over ons bent! Dat zien wij uiteraard maar al te graag :)
Goedemorgen Raymond,
Goed om te lezen dat onze collega's u goed en uitgebreid heeft geadviseerd. Wij gaan de complimenten doorgeven aan de collega's. Wij wensen je veel plezier met uw installatie en bedankt voor u mooie review!

Hans

Fijn bedrijf, goede samenwerking mee gehad en de monteurs spraken Nederlandse. Ook waren ze zeer vakkundig. Echt een aanrader.

Goedendag,
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen. Wij zullen uw complimenten doorgeven, Wij wensen u veel plezier met uw installatie.
Met zonnige...
Goedendag,

Stephenson

Super tevreden. 7 panelen enphase binnen 8 weken, voelde me heel welkom bij GoVolt.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent! Dat zien wij uiteraard maar al te graag :) Wij wensen je veel plezier met je installatie!
Met zonnige...

Henk

Goed geholpen door adviseur

Bedankt voor uw review!

Peter

Govolt

Goedemiddag,
bedankt voor u review. Veel plezier met uw installatie!

John van zanden

Geweldig! Vooral door adviseur brandon hij is oprecht een goed contactpersoon die alles netjes uitlegd

Goedemorgen,
Goed om te lezen dat onze collega Brandon u goed en uitgebreid heeft geadviseerd. Wij zullen uw complimenten aan hem doorgeven. Wij wensen u veel plezier toe met uw installatie!

Fayah

Heel tevreden met de zonnepanelen en de service.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review en fijn dat uw installatie naar tevredenheid is gelopen.
Met vriendelijk groet,