GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

L. De groot

Fijne monteurs met kennis!

Goedemorgen meneer de Groot,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!
Een zonnige...
Goedemorgen meneer de Groot,

R. Polderman

Na een valse start (hoogwerker te laat) op de dag van de uitvoering is er snel en met passie door vakmensen de opdracht uitgevoerd.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Behalve bovengenoemde hoogwerker die te laat kwam, is er snel en vakkundig gewerkt.

Beste meneer Polderman,
Team...
Beste meneer Polderman,

Frits

Algemeen zeer positief.

Goedemorgen Frits,

R. Simons

Hoewel de prijzen wat hoger liggen is het me dat wel waard.
Er wordt goed met je meegedacht en alles is van A-Kwaliteit.
Het geheel wordt netjes en strak afgewerkt.
Overal worden...
Hoewel de prijzen wat hoger liggen is het me dat wel waard.
Er wordt goed met je meegedacht en alles is van A-Kwaliteit.
Het geheel wordt netjes en strak afgewerkt.
Overal worden foto's van gemaakt en aan het eind volgt een uitleg en krijg je een rapport met alle foto's erin en hoe het is gemonteerd.
Ik ben heel tevreden over Govolt

Beste meneer Simons,

Ans

Het contact is erg fijn en transparant, op geen enkel moment heb ik getwijfeld over de aankoop. Ik ben goed op de hoogte gehouden van het traject, na ongeveer 6 weken kwam er een leuke ploeg jongens... Het contact is erg fijn en transparant, op geen enkel moment heb ik getwijfeld over de aankoop. Ik ben goed op de hoogte gehouden van het traject, na ongeveer 6 weken kwam er een leuke ploeg jongens langs die net na het middaguur een top installatie hebben achtergelaten. Zeer tevreden!

Goedemorgen Ans,

Sil

Binnen 10 weken onze panelen mooi geïnstalleerd. Goed advies van de accountmanager.

Beste Sil,

joop

Installatie naar tevredenheid opgeleverd

Goedemorgen Joop,

Fam. Buis

De zonnepanelen zijn vorige week naar volledige tevredenheid bij ons opgeleverd. De monteurs waren aardige lui die alles netjes hebben opgeruimd en achtergelaten. Het kantoorpersoneel heeft eerlijk... De zonnepanelen zijn vorige week naar volledige tevredenheid bij ons opgeleverd. De monteurs waren aardige lui die alles netjes hebben opgeruimd en achtergelaten. Het kantoorpersoneel heeft eerlijk advies gegeven met een scherpe prijs. We hadden geluk met de levertijd waardoor we na 4 weken aan de beurt waren. Na oplevering zijn we gebeld of alles naar wens is verlopen. Nu hopen op het zonnetje.

Goedemorgen familie Buis,
Team...
Goedemorgen familie Buis,

Ernst

Snelle levering en fijn te woord gestaan door Brian. 12 weken ongeveer en het lag op mijn dak, op naar de zon!

Beste Ernst,

Jordy

Hele fijne samenwerking gehad met govolt, alles ging volt en na 12 weken lagen de panelen op mijn dak.

Goedemorgen Jordy,