Prijs / Kwaliteit
Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

Michiel Bijl

GOVolt is een betrouwbaar en specialistisch zonnepanelen legger.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Duidelijker aangeven bij de klant dat leggen van de panelen niet altijd gelijktijdig is met het aansluiten van de panelen op het net. Dat daar wel eens 2 weken tussen kunnen zitten. Dat scheelt... Duidelijker aangeven bij de klant dat leggen van de panelen niet altijd gelijktijdig is met het aansluiten van de panelen op het net. Dat daar wel eens 2 weken tussen kunnen zitten. Dat scheelt frustratie.
Betaalde extra geld voor een PV verdeler nog steeds niet terug gehad. Die achteraf niet geplaatst is(gelukkig).

L. Franchimont

Zeer goede ervaring met Govolt. Te beginnen met de kundige en uitgebreide uitleg thuis door Wouter de Groot. Daarna op de afgesproken termijn een "gouden" ploeg aan het werk. Casey, Raoel, Darren en... Zeer goede ervaring met Govolt. Te beginnen met de kundige en uitgebreide uitleg thuis door Wouter de Groot. Daarna op de afgesproken termijn een "gouden" ploeg aan het werk. Casey, Raoel, Darren en electroman Alie hebben ondanks het feit dat het wat tegenzat uitstekend werk geleverd.
Govolt mag zich gelukkig prijzen zo'n ploeg in dienst te hebben.
Fam. Franchimont
Middelburg

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

communicatie tussen offerte en uiteindelijke plaatsing gaat m.i over teveel lijnen.

Goedemiddag ,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat de communicatie goed
is verlopen en u tevreden bent over onze monteurs. Wij gaan uw mooie
compliment doorgeven aan...
Goedemiddag ,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat de communicatie goed
is verlopen en u tevreden bent over onze monteurs. Wij gaan uw mooie
compliment doorgeven aan de monteurs/elektricien die bij u zijn geweest en uiteraard ook
aan uw accountmanager!
Wij wensen u nog vele zonnige dagen toe!

Jasper

Goed contact gehad met Lorenzo van GoVolt, duidelijke afspraken gemaakt en na invullen van het laatste info formulier bijna direct gebeld om een afspraak in te plannen. De installatie zelf ging ook... Goed contact gehad met Lorenzo van GoVolt, duidelijke afspraken gemaakt en na invullen van het laatste info formulier bijna direct gebeld om een afspraak in te plannen. De installatie zelf ging ook super, 3 man sterk en in een paar uurtjes waren ze klaar.

Een tevreden klant 👍

Een zeer klantvriendelijk ervaring met GoVolt
Een zeer duidelijke offerte gevolgd door een snelle levering.
De monteurs waren snel vakkundig en vriendelijk .
Gaven een duidelijke...
Een zeer klantvriendelijk ervaring met GoVolt
Een zeer duidelijke offerte gevolgd door een snelle levering.
De monteurs waren snel vakkundig en vriendelijk .
Gaven een duidelijke uitleg .
Dus laat de zon maar schijnen.

team Govolt

Ertugrul Karadavut

Vanaf het moment dat meneer Recai van GoVolt bij ons thuis kwam voor persoonlijk advies, wist ik dat ik de perfecte keuze had gemaakt voor mijn zonnepanelen. Zijn expertise en vriendelijkheid... Vanaf het moment dat meneer Recai van GoVolt bij ons thuis kwam voor persoonlijk advies, wist ik dat ik de perfecte keuze had gemaakt voor mijn zonnepanelen. Zijn expertise en vriendelijkheid maakten indruk op me, en zonder aarzeling tekende ik de overeenkomst. Toen het GoVolt-team vandaag aan de slag ging, overtroffen ze elke verwachting. Met hun diepgaande kennis en nauwkeurige aandacht voor detail leverden ze vakmanschap waar ik alleen maar van had kunnen dromen. Meneer Recai’s zorgvuldige inspectie en dankbaarheid jegens zijn team toonden een niveau van professionaliteit dat zeldzaam is. Van het begin tot het einde is er alleen maar kwaliteit en integriteit getoond. Of je nu zonnepanelen voor thuis of op kantoor wilt, ik kan GoVolt van harte aanbevelen. Bedankt, GoVolt, jullie hebben een klant voor het leven gewonnen!

Beste,
Dank voor de feedback! Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent! Dat zien wij uiteraard maar al te graag :) Goed om te lezen dat onze collega Recai u goed en uitgebreid heeft geadviseerd.
Wij gaan uw mooie compliment doorgeven aan Recai!
Wij wensen je veel plezier met je installatie en bedankt voor je mooie review!

Boris

Zeer frustrerende, teleurstellende en waardeloze ervaring...
Zeer frustrerende, teleurstellende en waardeloze ervaring...
Installatie van zonnepanelen dat 16 weken (!!) te laat is afgerond met meer dan 10 afspraak waarin de dakwerkers en/of elektricien te laat is gekomen of uberhaupt niet is komen opdagen en een muur dat opnieuw gestuuct en geverfd moet worden.
Bij het delen van mijn teleurstellende ervaring, werd enkel een compensatie van 100EUR (2% van totaalbedrag) aangeboden, terwijl ik minimaal 10x dat kwijt ben aan misgelopen zonnen energie, stuuc en verf kosten en verloren tijd door afspraken die niet nagekomen zijn.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Interne en externe communicatie, bekwaamheid van dakwerkers en elektriciens, telefonische bereikbaarheid en professionaliteit

Goedemiddag,
Ik zie zojuist dat alles in uw dossier nu is opgeleverd zoals het hoort en u kunt gaan genieten van uw installatie.

K Kuiper

De installatie is netjes volgens afspraak geleverd, geen klachten. Ik heb geen slechte ervaringen met dit bedrijf

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Een opmerking, tijdens het proces van eerste contact tot plaatsing kreeg ik met 3 mensen te maken op verkoop; die allemaal met een eigen legplan kwamen. Aangezien ik voor zoveel mogelijk panelen... Een opmerking, tijdens het proces van eerste contact tot plaatsing kreeg ik met 3 mensen te maken op verkoop; die allemaal met een eigen legplan kwamen. Aangezien ik voor zoveel mogelijk panelen ging, heb ik vastgehouden aan een voor mij meest aantrekkelijk plan en dat plan er doorgedrukt (nadat ik zelf ook aan het meten op het dak ben geweest). deze situatie leverde wel onduidelijkheid op over hoeveel panelen er nu geplaatst zouden worden, en laat het geheel een beetje onserieus overkomen. Tijdens de plaatsing bleek men van het door mij gewenste plan uit te gaan en is alles naar wens gelegd, dus uiteindelijk ben ik zeer tevreden.

Goedemiddag,
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent! Dat zien wij uiteraard maar al te graag :)Dank voor de feedback! We zijn blij dat we u op deze manier van dienst hebben kunnen zijn....
Goedemiddag,
Wij wensen u veel plezier toe met uw installatie!

Buchsbaum

Levering is niet nagekomen.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Planning is mij regelmatig kwijtgeraakt. Administrative weet niet wat er is afgesproken. Installateurs zijn vnl ZZP- waarbij het merendeel nog in de Leer.

Sander

Eindelijk een bdrijf die wel reageert op de aanvraag van een offerte. Na de aanvraag snel en vakkundig te woord gestaan. Zonnepanelen konden al snel worden geplaatst. Binnen een paar uur zaten ze op... Eindelijk een bdrijf die wel reageert op de aanvraag van een offerte. Na de aanvraag snel en vakkundig te woord gestaan. Zonnepanelen konden al snel worden geplaatst. Binnen een paar uur zaten ze op het dak en kon ik gaan genieten van de panelen.

Beste sander,

Denis

Zonnepanelen zonder omvormer & geen communicatie:

Zonnepanelen zonder omvormer & geen communicatie:

Op 4 juli 2022 heb ik mijn zonnepanelen laten plaatsen. Na de plaatsing van zonnepanelen hoorde ik echter van de technici dat mijn omvormer niet zou worden geïnstalleerd omdat ze hem niet bij zich hadden. Ze beloofden me dat het binnen een paar dagen (in dezelfde week) geïnstalleerd zou worden. Ik was boos op deze situatie, omdat ze me nooit van tevoren had verteld. Als dit het geval was geweest, had ik de installatie geweigerd.

Op vrijdag 7 juli 2023 (11:13 uur) belde ik GoVolt om te checken waarom ik niet was geïnformeerd over de levering en installatie van mijn omvormer. Niemand had de moeite genomen om me te bellen vanuit GoVolt. Er is mij verteld dat ik de omvormer binnen een paar dagen (tegen week 28) zal ontvangen (dus niet week 27 zoals beloofd). Ik heb om een brief/e-mail gevraagd waarin ik werd geïnformeerd waarom ik niet op de hoogte was gebracht van het probleem en om een bevestiging wanneer ik het zal ontvangen. Ik kreeg een brief/communicatie beloofd door de dame met wie ik sprak. Die mededeling heb ik nooit ontvangen.

Tot op vandaag (2 weken!) heb ik geen omvormer en geen update ontvangen. Dit is zeer slechte klantenservice, zeer respectloos en een onprofessionele manier om zaken te doen. Ik verlies geld in de tijd van het jaar waarin ik maximaal stroom kan opwekken.

Denis

Beste Denis,
Beste Denis,
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met GoVolt. Wat vervelend om te lezen dat de communicatie niet naar behoren/wens is verlopen. Bedankt voor de feedback. Wij zullen uiteraard alle punten meenemen als feedback zodat wij ons hierop kunnen verbeteren
Zojuist zie ik in uw dossier staan dat uw systeem het doet en alles naar behoren
werkt sinds 26-07-2023.
Ik ga er dus vanuit dat alles sinds die dag naar tevredenheid is opgelost, Wij wensen u veel plezier toe met uw installatie!