Na het invoeren van de dakscan-aanvraag had ik snel een prettig gesprek over een offerte. De vervolgstappen verliepen ook erg goed. Heel tevreden over dit bedrijf! Ze komen hun woord na, zijn...
Erg tevreden over de installatie in een dag geregeld en ook netjes opgeleverd, goede meedenkende monteurs wat ik belangrijk vond
Goedemorgen meneer van der Velde,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u veel plezier met uw installatie!
Een zonnige...
Heel erg tevreden. Iris is mijn accountmanager en heeft mij altijd heel goed geadviseerd. Fijn contact en wij zijn blij met de installatie. 5 sterren zeker waard! Top!
Goedemorgen Milou,
Team GoVolt
Wij zijn zeer tevreden over GoVolt
Omdat er zoveel keuze is in aanbieders hebben wij verschillende offertes gehad. Contact met luca was zeer prettig en ondanks mijn vele vragen werd ik steeds...
Beste meneer van der Zwan,
OPLICHTERS BEDRIJF!!
Eventuele verbeterpunten en/of tips:
OPLICHTERS BEDRIJF!! Dit bedrijf gebuikt ONZE website naam zonder - streepje (zonnepanelenvoordelig). Wij krijgen telefoontjes van boze klanten die materialen niet krijgen.
Vanaf t eerste contact met Jordi was het top. Heldere communicatie, goede uitleg. Duidelijke offerte met verschillende opties. Installatie ging ook top. Supersnel en effectief, alles netjes...
Beste mevrouw Rietdijk,
Team...
Goed werk geleverd netjes gedaan
Goedemorgen meneer Wertens,
Een zonnige...
Erg betrouwbaar bedrijf. Goede medewerkers met kennis en aardige monteurs!
Beste meneer Kandar,
Team...
Super gedaan door de jongens van GoVolt! Nette afwerking en mooie oplossing voor het kabeltraject. Ook het contact met Luca was heel fijn en goed geregeld!
Beste meneer te Weert,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij zullen uw mooie compliment dan ook doorgeven aan onze accountmanager Luca....