GoVolt

Snelheid van levering

John Driesen

Slechte communictie, prima montage

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Indien er vertraging optreed in starttijd monteurs dit dan melden zodat mensen beter begrijpen waarom er geen monteurs komen.

Hans Tauber

Aardige monteurs, werken heel netjes kortom heel tevreden.

Cees

GoVolt heeft een mooie site en een goede vertegenwoordiger. Echter worden verkeerde panelen geleverd, personeel spreekt geen Nederlands, technische installatie verdient geen schoonheidsprijs,... GoVolt heeft een mooie site en een goede vertegenwoordiger. Echter worden verkeerde panelen geleverd, personeel spreekt geen Nederlands, technische installatie verdient geen schoonheidsprijs, communicatie met het bedrijf is slecht. Panelen werken goed maar met veel minder opbrengst dan beloofd omdat verkeerde panelen zijn geleverd. Al met al jammer voor zo'n mooi product.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Duidelijke communicatie, reageren op mailverkeer, technische installatie, Nederlandssprekend personeel, representatief materiaal, nakomen van afspraken, zonnepanelen leveren zoals afgesproken.

Nico Bot

Vlot en goed geplaatst

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Monteurs werkten netjes en oplossingsgericht. Extra groep aanleggen kostte wel wat moeite, maar zonder een kik te geven, deden ze hun werk. Prima.

Gerard

Super-professioneel uitgevoerde installatie

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Wifi-verbinding met de omvormer werkt (nog) niet

Albert

Zeer slecht
Zeer slecht
In januari de overeenkomst aangegaan met de toezegging dat de zonnepanelen uiterlijk begin juni (binnen 20 weken) geïnstalleerd zouden worden. Uiteindelijk werken de zonnepanelen pas sinds 4 oktober. Het enige wat tijdig en adequaat is gedaan vanuit GoVolt is de factuur sturen. Verder heb ik niet anders meegemaakt dan een stapeling van fouten, het niet nakomen van afspraken en dat ik als klant veel begrip moet hebben voor GoVolt, maar dat GoVolt weinig op heeft met mij als klant.

Erik

De zonnepanelen en installatie zijn goed de monteurs netjes gewerkt en vriendelijke.
Maar de nazorg en klachten behandeling is zeer slecht na een paar maanden kwamen we er achter dat we lekkage hadden bleek door een dakpan die niet op zijn plek lag.
Dit aangegeven bij GoVolt maar de enige reactie die ik kreeg was * u had het binnen 12 uur moeten melden * hoe dan als het na het plaatsen 3 maanden niet regent
U Oekt het maar uit met u lekkage daar kwam het opneer .

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Communicatie naar de klant beter en wat laten horen als een klant klachten heb .
Bel de klant gewoon om de klachten te bespreken en niet zo'n kloten mailtje

Beste Erik,
Beste Erik,
Wat vervelend om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent met GoVolt. Lekkage is natuurlijk voor niemand fijn en indien mogelijk biedt GoVolt altijd aan hierin te helpen. Echter wat u aangeeft is niet geheel correct. Wij hebben in februari werkzaamheden op het dak uitgevoerd bij u en in maart zijn de panelen er volledig op geïnstalleerd. Uw eerste melding met betrekking tot de lekkage is op 15 augustus pas bij GoVolt ontvangen. Dit betekent dat er een tijdsbestek van ruim 5 maanden tussen de volledige oplevering en de melding zit. Gezien dit grote tijdsbestek, hebben wij u vriendelijk verzocht de schade van de lekkage bij uw verzekering te melden. Er kan dan een inspecteur langskomen om te beoordelen waar en hoe de lekkage is ontstaan. U kunt natuurlijk begrijpen dat na 5 maanden het voor GoVolt lastig te beoordelen is of de lekkage door toedoen van GoVolt is.

G. Halk

Goede ervaring. Monteur was eigenwijs. Toen ik thuis kwam had hij een veel betere oplossing om in de meterkast te komen. Minder gaten en optisch veel netter!

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

Vriendelijke, hardwerkende monteurs. Gebrekkige communicatie. Maar aan een half woord hadden ze genoeg.

Beste,
Dank voor de feedback! We zijn blij dat we u op deze manier van dienst
hebben kunnen zijn. Veel plezier met uw installatie.
Met zonnige groet,

Chow

In aanraking gekomen met GoVolt via de sociale kanalen. Na het tekenen van de offerte en wat onderzoek online werden we wel wat zenuwachtig van de reviews (met name Google).

Volgende dag...

Volgende dag gebeld en GoVolt heeft toen uitgelegd dat zij met hun nieuwe CEO een verbetertraject waren gestart en dat we ons geen zorgen hoefden te maken.

Communicatie is uiteindelijk vloeiend gegaan, en zou iedereen aanraden om alles via de accountmanager te laten verlopen (las heel veel reviews van lang in de wachtrij staan - niet echt ervaren).

Installatie ging uitstekend. Complimenten aan Michael en Mati (engelstalig). Twee hardwerkende mannen die ook alles in overleg doen (bijvoorbeeld afwerking van kabels).

Dank GoVolt. We gaan veel plezier beleven aan jullie zonnepanelen.

compliment doorgeven aan...
compliment doorgeven aan de monteurs die bij u zijn geweest en uiteraard ook
aan uw accountmanager!
Wij wensen u nog vele zonnige dagen toe!
Met vriendelijke Groet,

Sebastiaan Vreeswijk

De panelen zijn gisteren geplaatst. Het hele proces was duidelijk en helder. De monteurs waren vriendelijk, netjes en zeer efficient. Mooi om zo'n goed geoliede machine aan het werk te zien op mijn... De panelen zijn gisteren geplaatst. Het hele proces was duidelijk en helder. De monteurs waren vriendelijk, netjes en zeer efficient. Mooi om zo'n goed geoliede machine aan het werk te zien op mijn dak.

Eventuele verbeterpunten en/of tips:

De hele ervaring was positief, ik heb niets te klagen.

compliment doorgeven aan...
compliment doorgeven aan de monteurs die bij u zijn geweest en uiteraard ook
aan uw accountmanager!
Wij wensen u nog vele zonnige dagen toe!
Met vriendelijk groet, Team GoVolt