GoVolt

Duidelijkheid offerte
Website
Snelheid van levering

Ramos

Mooi opgeleverd strak geplaatst, contact voor, tijdens en na afloop was ook erg fijn!

Hendrik Bakker

Top installatie, hele goede monteurs.
Fijne samenwerking met Govolt. Kom maar op met die zon

Anko

Als zeer positief ervaren, GoVolt liet me eerst twijfelen omdat het lang duurde voor een afspraak met planning. Na mijn datum te hebben gehad was alles zo soepel, dankjulliewel GoVolt.

Youri

Hele fijne ervaring met GoVolt. Wij zijn blij met onze installatie en de service van GoVolt

Carel

Goede monteurs die weten wat ze doen. Heel snel is mijn installatie opgeleverd. Erg betrouwbaar bedrijf!

Dragan menevic

Eerste gesprek was gelijk raak. Goeie offerte, mooie prijs. Pas geinstalleerd, ben klaar voor de zomer. Dankjewel GoVolt.

Goedemiddag meneer Menevic,
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent en hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u dan ook veel plezier met uw installatie!
Met...
Goedemiddag meneer Menevic,

Van Gemeren

Hele fijne ervaring met GoVolt, alles ging heel flexibel. Van het verkoopproces tot en met het plaatsen van de panelen.

Goedemiddag mevrouw / meneer van gemeren,
Goedemiddag mevrouw / meneer van gemeren,

Ron Vonkers

Zojuist zijn de zonnepanelen bij ons op het schuurtje geplaatst. We hebben er even op moeten wachten door de huidige drukte maar nu hebben we een mooi systeem die volop kunnen gaan opwekken! Top... Zojuist zijn de zonnepanelen bij ons op het schuurtje geplaatst. We hebben er even op moeten wachten door de huidige drukte maar nu hebben we een mooi systeem die volop kunnen gaan opwekken! Top gedaan!

Beste meneer Vonkers,
Beste meneer Vonkers,

Fred

Meerdere offertes opgevraagd maar govolt kon veruit het snelste plaatsen. Na 5 weken opgeleverd, zeer tevreden over het resultaat. Nu wachten op het zonnetje.

Goedemiddag Fred,
Goedemiddag Fred,

Jony

Prachtige installatie, lief personeel!

Beste Jony,
Beste Jony,