Helder en duidelijk. Klantvriendelijk. Een individuele benadering ook bij fysiofitness.

Bij mensen met vergelijkbare problemen

Robin is een enthousiaste sociale dame met een duidelijke benadering van de patiënt. Dat heb ik als prettig ervaren.

Duidelijk uitleg gekregen over de (waarschijnlijke) oorzaak van mijn problemen. Maar ook waarom bepaalde oefeningen gedaan moesten worden. Inzicht in hoe alles in verband staat met elkaar, of invloed heeft op elkaar. Maakt het makkelijker om je zo aan de oefeningen te houden.

Deskundig en goede begeleiding

Sociaal, vriendelijk en heel deskundig

kleine praktijk, persoonlijke aandacht,

Deskundig, betrokken en persoonlijk

De fysio is deskundig. Hij kijkt praktisch naar wat er mogelijk is en waar je heen wil / heen moet. Neemt de klachten serieus en legt de behandeling duidelijk uit. Plant geen onnodige afspraken in. Is vriendelijk

De goede behandeling

aandacht voor de klant

Deskundigheid en oplosssingsgerichtheid en bewuste kiezen voor een grens wat je met fysiotherapie moet behandelen en wat niet

Deskundigheid en sympatisch

De laagdrempeligheid, kleinschalige praktijk. Veel persoonlijke aandacht en de combinatie met een low profile sportgelegenheid. Klein team vaste mensen.

Deskundigheid gecombineerd met strengheid & optimisme!

Fysiotherapiepraktijk Rijnkade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapiepraktijk Rijnkade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 20 april 2018

Fysiotherapiepraktijk Rijnkade

Fysiotherapie Rijnkade is een begrip in Arnhem en dé specialist in Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Manuele Therapie, Echografie en Dry Needling. De praktijk is gesitueerd in het centrum van Arnhem en gemakkelijk te bereiken. De praktijk is opgenomen in het praktijkkwaliteitsregister van de Stichting Keurmerk Fysiotherapie en daarmee een voorkeurs aanbieder voor fysiotherapie bij de zorgverzekeraar. Dit betekent dat onze zorg transparant is en wij u met de hoogst mogelijke kwaliteit behandelen. De praktijk heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Ook wanneer u niet verzekerd bent voor fysiotherapie is de praktijk voor u toegankelijk. Een verwijzing van uw huisarts of specialist is niet nodig. We hechten veel waarde aan onze patiënten. Een individuele, kwalitatieve begeleiding en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. De praktijk werkt met de best gekwalificeerde therapeuten.

Rijnkade 14

Deskundig, betrokken en persoonlijk

De goede behandeling

aandacht voor de klant

Deskundigheid en sympatisch

Deskundigheid gecombineerd met strengheid & optimisme!

Fysiotherapiepraktijk Rijnkade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10