Een goede balans tussen behandeling en oefeningen

JGM ter Haar

"Mijn" fysiotherapeut wist een vermoedelijke diagnose te stellen daar waar andere disciplines hadden gefaald. Kundig en buiten de box denken. Super!

Empatisch; deskundig; kan goed met kinderen omgaan

Mevr. Hoogendijk heeft mij al eens eerder behandeld en dat was toen een groot succes. Nu, na het oplopen van 'spit', hetwelk deze keer hardnekkiger was, heb ik mij weer bij haar gemeld, op basis van... Mevr. Hoogendijk heeft mij al eens eerder behandeld en dat was toen een groot succes. Nu, na het oplopen van 'spit', hetwelk deze keer hardnekkiger was, heb ik mij weer bij haar gemeld, op basis van de vorige behandeling en wederom heeft zij mij perfect geholpen. Zij weet niet alleen de juiste snaar - altijd opgewekt en met een vrolijk gesprek erbij - maar ook de juiste spier te raken! Ik vind dat heel knap en ben dan ook heel blij met de uitkomst van de behandeling. Ook wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om de dames van de receptie te bedanken, die een ieder altijd warm verwelkomen! Tot snel voor de (wekelijkse) training!

Zodra ik in mijn omgeving hoor dat iemand een fysio nodig heeft

Piet is een Zeer kundige fysiotherapeut, veel kennis

Kundig vriendelijk neemt de klacht serieus.
Helaas heeft de behandeling niet gezorgd voor vermindering van de pijn.

Deskundige diagnose en behandeling, prima uitleg over oorzaak en behandeling. Snelle mogelijkheid tot behandeling. Kortom zeer tevreden.

Liesbeth Smit

Ze werkte zeer gedegen, deed een goede intake en maakte een zeer deskundige indruk. Ik had forse klachten maar was er snel vanaf.

Eerdere behandeling waren ook positief en er wordt optijd volgens afspraak gewerkt.
Vriendelijk personeel thuis gevoel. Sleen parkeren bij de praktijk is onvoldoende.