Ze luisterde goed naar mijn klachten. Nam ze serieus. En stelde een goed behandelplan op. Heb veel aan haar oefeningen en de klachten gaan langzaam maar zeker erg. Top.
Luistert goed en gaf eerlijk advies.
Perfecte behandeling met perfect resultaat. Ook snel plaats gemaakt in de agenda vanwege behoorlijke klachten. Goed geluisterd, goed uitgelegd.
Sympathieke man die in alle rust zijn aanwijzingen geeft en in de gaten houdt hoe je reageert op de oefeningen die hij je laat doen.
Het niet luisteren constant onderbroken worden en na door mij gegeven feedback als antwoord krijgen…maar dan heeft u ook niet geluisterd naar mij. Door het niet luisteren verkeerde oefeningen...Het niet luisteren constant onderbroken worden en na door mij gegeven feedback als antwoord krijgen…maar dan heeft u ook niet geluisterd naar mij. Door het niet luisteren verkeerde oefeningen gekregen.
Deed het goed. Pijnlijke bilspier verbeterd. Maar de op de website aangegeven verbetering ten aanzien van Lumbaal Stenose klopt niet.
Behandeling had onmiddellijk juiste effect, klachten snel gereduceerd.
Duidelijke communicatie en hij stelt je op je gemak