Marion johansen

Goed bereikbaar, bevestigings mail van de afspraak is ook erg fijn, vriendelijke mensen. Marina hoogendijk-prinsen is goed in haar werk, professioneel, vriendelijk en duidelijk.ook zijn er meerdere... Goed bereikbaar, bevestigings mail van de afspraak is ook erg fijn, vriendelijke mensen. Marina hoogendijk-prinsen is goed in haar werk, professioneel, vriendelijk en duidelijk.ook zijn er meerdere therapeuten in het pand waardoor ik gemakkelijk alle hulp kan krijgen die ik nodig heb, zonder dat ik er zelf naar moet zoeken, het word mij laagdrempelig en vrijblijvend aangeboden

Mooi cijfer voor een fysiotherapeut die nog geen lange werkervaring heeft. Prettig persoon, diagnose was prima, geen lastiger waarvoor ik kwam

Nathalia Wevers

Je voelt dat de behandeling werkt en dan verheug je je op de volgende afspraak ??

Goede behandelingen die helpen. Ze heeft me van mijn klachten afgeholpen. Altijd vrolijk en ze luisterde altijd goed naar wat ik aangeef

Ozlem Hoke

Manon heeft mij zeer goed geholpen en ik ben zo goed als van mijn klachten af. Het was zeer prettig en ze deed haar werk zeer professioneel en enthousiast. Mocht ik in de toekomst weer klachten... Manon heeft mij zeer goed geholpen en ik ben zo goed als van mijn klachten af. Het was zeer prettig en ze deed haar werk zeer professioneel en enthousiast. Mocht ik in de toekomst weer klachten krijgen, dan zal ik zeker weer naar haar terug gaan. Hartelijk bedankt!

Marjorie Lindhout-Peeters

Zeer uitvoerig problemen besproken op een prettige manier , fijn persoon!

Ze luisterde goed, ze nam mijn klachten serieus en de behandeling is aangeslagen waardoor een goed resultaat behaald is.

Ze luistert goed en hoort wat er gezegd wordt. Ze kan ze goed inleven en rekening houden met wat niet gaat. Daar anticipeert ze op. Vriendelijk, belangstellend.

De uitleg van wat er aan de hand is, hoe het werkt, hoe het verholpen kan worden, controle op het uitoefenen van de oefeningen en het goede resultaat van de regelmatig uitgevoerde oefeningen. Ik ben... De uitleg van wat er aan de hand is, hoe het werkt, hoe het verholpen kan worden, controle op het uitoefenen van de oefeningen en het goede resultaat van de regelmatig uitgevoerde oefeningen. Ik ben heel tevreden over de benadering en de behandeling.