Dominique Etienne
Het is goed verpakt. Het kwam diep bevroren thuis aan. Ik vind de maaltijden lekker.
Ik Heb mijn Pakket Nog Niet Binnen
Uitstekend, EERLIJK WAAR
Correcte uitvoering. Voeding nog aan het uittesten
👌
Positieve ervaring. Enkel jammer dat er 3 verpakkingen kapot waren en dus niet meer te gebruiken zijn.
Veel beter dan factor
Hele goede ervaring, zowel het ontbijt als de lunch als het avondeten zijn geweldig van smaak. Aanrader is de super hot sauce die ze in het assortiment hebben voor de liefhebbers van pittig.
Goed eten en smaak . En ook de snelle levering is een + punt
Goede service en lekker eten
Zo is afvallen wel erg lekker.
delivery did not placed
Het eten is superlekker, veel beter dan verwacht! En ook veel variatie! 👌
Extreem goed eten. Verse smaak, en goede porties. Geweldig!
Prima tot nu toe
Fuelyourbody verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik Heb mijn Pakket Nog Niet Binnen
Uitstekend, EERLIJK WAAR
Correcte uitvoering. Voeding nog aan het uittesten
👌
Veel beter dan factor
Goed eten en smaak . En ook de snelle levering is een + punt
Goede service en lekker eten
Zo is afvallen wel erg lekker.
delivery did not placed
Het eten is superlekker, veel beter dan verwacht! En ook veel variatie! 👌
Extreem goed eten. Verse smaak, en goede porties. Geweldig!
Prima tot nu toe
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt: