8.9 /10

checkbox98% beveelt Fotoboeken.nl aan!

Dierenartspraktijk Verboom

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Fijn bedrijf.

Beschrijf hier uw ervaring
Duidelijk te merken dat de kwaliteit van drukwerk achteruit gegaan is. Voorheen was het papier van de slinger voelbaar dikker. Nu niet meer en je kijkt er ook meer doorheen.
Slinger

Joke

Fotoboek

Marleen

Super!

Prachtige fotoslinger & al de volgende dag geleverd ☼

Van Damme

Erg mooie, kwalitatieve fotoboeken - Super klantenservice !!!

Beschrijf hier uw ervaring
Naar goede gewoonte opnieuw onze vakantiereportage in meerdere "30x30 Premium Kwaliteit Fotoboeken" gegoten... Zalig om zo onze vakantie terug & terug te herbeleven, het is alsof je eventjes weer daar bent!!! Haarscherpe afdrukken, een heel mooi & uitgebreid assortiment achtergronden, stevige omslagkaften. Wij zijn & blijven trouwe klanten!!! De prijs van de boeken is niet min, maar als er iets fout gaat (bijvoorbeeld een beschadiging tijdens het transport), kan je rekenen op een correcte en snelle service! De klantendienst doet echt het nodige om je als klant kwaliteit te leveren! We hebben nog nooit blijvend reden tot klagen gehad in al die jaren...
3x het Premium Fotoboek 30x30

Wendy

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring
Vlaggenslinger laten maken, zag er netjes uit!
Vlaggenslinger

Guus Maiburg

Goede ervaring.

Beschrijf hier uw ervaring
De laatste bestelling duurde lang omdat het bedrijf niet tevreden was over de kwaliteit. Jammer dat ze dat niet melden aan de klant.

Offringa

Supersnel.

Beschrijf hier uw ervaring
Fraai en beter dan verwacht. Tweezijdige fotoslinger op mooi dik papier.
Fotoslinger 2 zijdig

miepol De Roeck

Al sinds 2007 gebruik ik fotoboeken.nl Toen was het phototools.nl

Beschrijf hier uw ervaring
Zeer tevreden... Ik vind het enkel jammer dat het formaat niet hetzelfde is gebleven. Ondertussen ben ik eraan gewend. Hopelijk blijft het zo want ik heb nog een hele reeks te maken.
Spiraal boek liggend L

Conny

Prima bedrijf met kwaliteit fotoboeken

Beschrijf hier uw ervaring
Ik vind het een makkelijk programma om mee te werken en het worden prachtige fotoboeken 😍
Laatste kleine boekje verjaardagen

Pierre Janssen

Goed werk verricht en op tijd geleverd

oke
Foto slinger

D de Bruijn

Levert prima spullen.

Beschrijf hier uw ervaring
Fijn programma om mooie albums te maken.
Fotoalbum

Hermans

Zeer goed

U levert goede kwaliteit en ik ben heel tevreden over uw service

Yvonne de Heer

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service

Beschrijf hier uw ervaring
Dinsdag fotoslinger besteld : levertijd staat op 3 werkdagen. Vrijdags staat slinger nog op status "in productie"...geprobeerd te bellen..geen gehoor. Ik word maandagochtend gebeld dat er een fout is geconstateerd is de slinger (2 foto's gaven error) ze gaven aan dat slinger met spoed gedrukt zou worden, maar later bleek dit niet te kunnen, dus slinger wordt nu te laat geleverd. Slechte service

Annie Reiling

Prima site om te ontwerpen en prima service.

Beschrijf hier uw ervaring
Mijn fotoslinger zag er perfect uit.

Wdk

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring
Makkelijk uploaden van de foto’s, snelle levering en heel mooi resultaat (fotoslinger). Mooier dan ik had verwacht
Fotoslinger

Fotoboeken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fotoboeken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 augustus 2016

Fotoboeken.nl

Bij Fotoboeken.nl kun je een professioneel en persoonlijk fotoalbum maken. We zijn specialist als het gaat om fotoboeken met hoogwaardige afdrukken en hoge kwaliteit papier. Onze fotoproducten zijn geliefd onder beroeps- en hobbyfotografen en zijn zeer geschikt voor professionele projecten en opdrachten. Naast fotoboeken leveren we ook wanddecoratie, wenskaarten en kalenders van dezelfde kwaliteit.

Crommelinplein 1

Marleen

Super!

Prachtige fotoslinger & al de volgende dag geleverd ☼

Van Damme

Erg mooie, kwalitatieve fotoboeken - Super klantenservice !!!

3x het Premium Fotoboek 30x30

Wendy

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring
Vlaggenslinger laten maken, zag er netjes uit!
Vlaggenslinger

Guus Maiburg

Goede ervaring.

Offringa

Supersnel.

Beschrijf hier uw ervaring
Fraai en beter dan verwacht. Tweezijdige fotoslinger op mooi dik papier.
Fotoslinger 2 zijdig

Foto slinger

D de Bruijn

Levert prima spullen.

Beschrijf hier uw ervaring
Fijn programma om mooie albums te maken.
Fotoalbum

Hermans

Zeer goed

U levert goede kwaliteit en ik ben heel tevreden over uw service

Yvonne de Heer

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service

Annie Reiling

Prima site om te ontwerpen en prima service.

Beschrijf hier uw ervaring
Mijn fotoslinger zag er perfect uit.

Wdk

Heel goed