joney habraken
Jos maakt altijd de mooiste dingen! Als ik een aparte vraag heb voor het inlijsten van een foto zorgt hij altijd dat het er perfect uitziet! Altijd vriendelijke service en met een glimlach!
- Product of service:
- Foto’s , fotolijsten
Prima! Mooi product en goed verpakt!
Goede service
Fantastisch, we hebben foto's laten vergroten en binnen 2 dagen waren ze in huis.
Prima product
Foto tegeltjes
Enkele vergrotingen besteld, 20x25 en 30x40
Ervaring is goed !
Goed contact, foto was niet van goede kwaliteit (via wattsapp foto). Neemt meteen contact op, om op te lossen
Vooraf contact opgenomen met dhr Droog alvorens ik een bestelling plaatste online. Zeer vriendelijke persoon die mij goed geholpen heeft en een goede uitleg gaf, waarvoor dank!!
Uitstekende service !
Zeer mooie prints, mooi opgeplakt
Bestelling netjes afgewerkt en keurig volgens afspraak bezorgd!
Jos gaf goed advies waar en hoe een collage te maken via zijn website. Ik kon het digitaal opsturen en het werd mooi afgedrukt.
kundig en vriendelijk
Foto Jos Droog verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Foto Jos Droog heeft de volgende resultaten bereikt:
Foto Jos Droog
Diessenseweg 5
5081AE Hilvarenbeek
Prima! Mooi product en goed verpakt!
Goede service
Prima product
Foto tegeltjes
Enkele vergrotingen besteld, 20x25 en 30x40
Ervaring is goed !
Uitstekende service !
Zeer mooie prints, mooi opgeplakt
Bestelling netjes afgewerkt en keurig volgens afspraak bezorgd!
kundig en vriendelijk
Foto Jos Droog heeft de volgende resultaten bereikt: