Reviews

9.1 / 10
38 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Entertainment
9/10
Kwaliteit eten / drinken
9/10
Informatie op de website
8.5/10
Klantvriendelijkheid personeel
9.1/10
Sfeer van de locatie
9.2/10
Voortraject feest
9/10

38 Reviews

Peeman Transport B.V.

9/10

Een super leuke feestavond gehad met het hele bedrijf.

Sterke punten

Verrassend, mooie locatie, leuke "typetjes", heerlijk eten.

Feestdatum

23-11-2019


Gemeente Oosterhout

9/10

Het was een goed georganiseerd feest. Alles verliep vlekkeloos.

Sterke punten

Sfeer van de locatie en kwaliteit van het eten waren erg goed.

Feestdatum

27-9-2019


Natascha van Gorkom

10/10

Fantastische dag gehad, mede mogelijk gemaakt door het team van fort hedikhuizen,
Jack dacht geweldig mee met ons thema. Top

Sterke punten

Eten en service was zeer goed. Het heeft mede onze trouwdag tot een onvergetelijke dag gemaakt.

Feestdatum

30 augustus 2019


Judith van Hlefteren (Weber Beamix)

9/10

We hebben een grandioos personeelsfeest gehad. Ik heb veel positieve reacties van mijn collega's gekregen.

Sterke punten

De verschillende activiteiten (goochelaar, dj, zanger, speeltafels, het eten) was goed op elkaar afgestemd.

Feestdatum

zaterdag 21 septembe 2019


Marco Haring

8/10

We waren hier op 8 september 2019 en hebben een super jubileum feest gevierd met de vrijwilligers van K C Delft. We hebben een fantastische avond gehad. Bedankt voor de prima verzorging

Sterke punten

Voldoende van alles en prima kwaliteit.

Feestdatum

8 september 2019


Anneloes

10/10

Onze bruiloft was super! Mede dankzij de organisatie van Fort Hedikhuizen.

Sterke punten

Er was alle ruimte voor eigen inbreng en in de uitvoering werden wij ontzorgd, alles was geregeld zoals afgesproken en niemand is iets tekort gekomen.

Feestdatum

23-08-2013


Martijn en Saar Jansen

10/10

Er is maar een antwoord mogelijk GEWELDIG.

Sterke punten

De uitstekende verzorging van onze feestavond zowel het entertainment , de bediening als de organisatie šŸ‘

Feestdatum

22 - 06-2019


Anoniem

10/10

Heerlijk in ontspannende sfeer feest gevierd
Met meer dan voldoening kijken wij hier op terug

Sterke punten

Gastvrijheid

Feestdatum

22-06-2019


Lande Group BV

10/10

Zeer prettig.

Sterke punten

Snelheid van antwoorden op de vragen.
Uitvoeren van haalbare wensen.

Feestdatum

22 juni 2019


Fam Delsman

10/10

Van begin tot einde is het goed verzorgd geweest.
Wij hebben het super gehad.

Sterke punten

Bediening en personeel zeer vriendelijk

Feestdatum

25-05-2019