9.6 /10

checkbox100% beveelt FLOW Career aan!

Ronan Posthuma

Mijn ervaring met het bedrijf was zeer positief, met name dankzij de persoonlijke begeleiding van mijn recruiter. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me serieus genomen. Na elk sollicitatiegesprek volgde direct een telefoontje om samen de voortgang te bespreken, wat ik als zeer betrokken heb ervaren. De recruiter gaf mij het gevoel dat ik een échte match was voor een vacature wat het nodige zelfvertrouwen met zich meebrengt. Dankzij deze persoonlijke aanpak voelde ik me goed voorbereid en gesteund gedurende het hele traject.

Arno Lommers

Deskundig en vriendelijke medewerkster. Ze reageerde snel.

Igro

De dames van Flow hebben vaak contact opgenomen om te vragen hoe het soll proces dat ze zelf geregeld hadden met de werkgever verliep, ze namen desgevraagd ook met de werkgever contact op om een en ander te bespoedigen en het contract was binnen korte tijd geregeld. Goed gedaan

Wyatt

Zeer vriendelijke begeleiding, ik werd met alles geholpen wat nodig was en werd op de hoogte gebracht van elk nieuws. Zeker fijn bij het solliciteren bij een nieuwe baan.

Annemiek

Zeer prettig contact in de aanloop naar en tijdens de sollicitatieprocedure. FLOW begeleidt van A tot Z. Het onderhouden van (app)contact heb ik als positief ervaren, net als het gesprek bij FLOW op het kantoor zelf. Het doen van een persoonlijkheidstest vond ik een mooie uitdaging om te doen, mocht de sollicitatie toch anders uitpakken dan heb je alsnog een mooie uitslag waar je verder mee kan in je jacht naar een nieuwe baan.

Mark

Top! Vriendelijke en kundige recruiter. Had snel het idee dat er zowel zakelijk als persoonlijk een goeie klik zou zijn met m'n nieuwe werkgever, en dat klopte volledig.

Anahit

Zeer positief

RL

Voor bemiddeling naar de juiste baan en carrière, bij Flow Career zit dat goed.

lysanne

goed en leuk contact gehad, ze hielden nauw contact en waren erg enthousiast. dankzij hun een leuke nieuwe baan gevonden

Hendrik

Flow is heerlijk proaktief en komen hun afspraken na! Fijn om julie als intermediair te hebben.

Bert Schepers

Zeer leuke en goed team, snel contact en goed geregeld. Zekers een aanrader 👍

Iemke

Het persoonlijke contact en het zien van mogelijkheden en kansen vond ik heel fijn

Kamal

Ik ben zeer tevreden over mijn contact met FLOW, Vriendelijk, to the point en in lijn met zowel mijn wensen als die van mijn nieuwe werkgever. Ik hoop dat ze nog veel meer mensen kunnen helpen in de toekomst en wie weet kruisen onze paden nogmaals.

Justin

SterSterSterSterLege ster

Fijne begeleiding en duidelijke communicatie in het traject naar een nieuwe baan !

Sascha Stojanovich

SterSterSterSterLege ster

Prettige samenwerking. Snelle en open communicatie.

FLOW Career verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FLOW Career heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 4 juni 2024

Jouw optimale carrière.

Griffeweg 97-5

9723DV Groningen

Ronan Posthuma

Arno Lommers

Deskundig en vriendelijke medewerkster. Ze reageerde snel.

Igro

Wyatt

Annemiek

Mark

Anahit

Zeer positief

RL

Voor bemiddeling naar de juiste baan en carrière, bij Flow Career zit dat goed.

lysanne

Kamal

Justin

Sascha Stojanovich

SterSterSterSterLege ster

Prettige samenwerking. Snelle en open communicatie.

FLOW Career heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10