Mijn dochter draaide veel rond in bed, waardoor ik haar met haar hoofd bij het voeteneinde in bed kon vinden. Nu met het lakentje van Fedde&Kees blijft ze op haar plek in bed liggen. Een betere...Mijn dochter draaide veel rond in bed, waardoor ik haar met haar hoofd bij het voeteneinde in bed kon vinden. Nu met het lakentje van Fedde&Kees blijft ze op haar plek in bed liggen. Een betere nachtrust voor haar en mama!
Joan
Goed snelle levering
Carolien Blesgraaf
Slaapzak en lakentje aangeschaft. Fijne producten, blijven lang mooi. Product doet wat het beschrijft
Chelsea
Goede service. Het product werd na aanschaffen snel geleverd en we zijn heel erg blij met het Nunki lakentje. Elke nacht schopte onze dochter haar lakentjes van haar af, waardoor ze wakker werd. Nu...Goede service. Het product werd na aanschaffen snel geleverd en we zijn heel erg blij met het Nunki lakentje. Elke nacht schopte onze dochter haar lakentjes van haar af, waardoor ze wakker werd. Nu slaapt ze veel beter!
Ilse van der Drift
Fijne aankoop en communicatie. Mooie producten. Helaas werkte de combinatie van het lakentje en slaapzakje voor onze dochter niet. Voor de prijs krijg je wel mooie kwaliteit, maar producten...Fijne aankoop en communicatie. Mooie producten. Helaas werkte de combinatie van het lakentje en slaapzakje voor onze dochter niet. Voor de prijs krijg je wel mooie kwaliteit, maar producten kunnen niet in de droger. Voor dit bedrag vind ik dit wel een nadeel, aangezien je niet “zomaar” twee sets aanschaft.
Deborah
Super goed, open communicatie en snelle verzending!