Ons zoontje van 12 weken oud kon slecht inslapen en was heel onrustig in bed. Sinds het gebruik van het nunki lakentje is er snel verbetering ingekomen. Twee dagjes wennen, en sinds enkele...Ons zoontje van 12 weken oud kon slecht inslapen en was heel onrustig in bed. Sinds het gebruik van het nunki lakentje is er snel verbetering ingekomen. Twee dagjes wennen, en sinds enkele dagen valt hij heel snel in slaap zonder wakker te worden na een slaapcyclus.
Vivian-Audrey
Zwarte slaapzak gekocht is heel snel verwassen en lelijk geworden. Zonde om deze kleur te kopen.
Annelies
Super! Ons zoontje vond inbakeren al heel erg fijn. Maar we vonden het eng worden ivm draaien. Toen alleen lakentje eerst besteld, en dat was voldoende. Onze zoon slaapt hier heerlijk onder!
Joyce
Goed ondanks dat het Nuki dekentje niet werkt bij onze zoon, zijn handjes zijn gelijk boven de dekens zodra hij in bed ligt. Misschien heeft Fedde&Kees nog tips voor ons
Jeroen
Goede service en producten dus een goede en positieve ervaring
Rhona
Postief
M de Wolf
Snelle service, spullen netjes ingepakt, gedichtje erbij als bedankje erg leuk, lezen we nu elke avond voor.
Kelly Meijer de Groen
We hebben het slaapzakje en dekentje besteld. Het slaapzakje is helaas totaal niet wat we zochten maar de deken is super!
Erika
Goede service, lakentje werkt goed!
Mariska
Ongelooflijk blij met de slaapzak en het dekentje van Fedde&Kees. Wij gebruiken het nu twee maanden en het maakt echt verschil. Onze dochter van nu drie maanden vindt het fijner om in haar bedje te...Ongelooflijk blij met de slaapzak en het dekentje van Fedde&Kees. Wij gebruiken het nu twee maanden en het maakt echt verschil. Onze dochter van nu drie maanden vindt het fijner om in haar bedje te slapen en slaapt langer vanwege het geborgen gevoel. Daarnaast ook ‘s nachts heel makkelijk met voeden, als je je kindje weer terug legt hoef je alleen wat ritsen dicht te doen ipv opnieuw inbakeren!