Hoe waardeert u de geleverde kwaliteit?
9.6/10
Hoe waardeert u onze deskundigheid?
Hoe waardeert u onze service?

Trudy Huisman

Heel positief, in de showroom zijn we goed voorgelicht en geadviseerd. Het team dat het terras heeft aangelegd is zeer professioneel en voorkomend. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden. Exclusieve dakterrassen het complete pakket en dat ontzorgt de klant.

Product of service:
Tegels, verlichting, water en nog te regelen de plantenbakken.

J.v.haaften

Zeer tevreden. Netjes en vakkundig afgewerkt. In een dag klaar.

Deck Dark Grey 40x120

N.C. van der Hoek

Prima ervaring met Exclusieve Dakterrassen. Keurige en deskundige medewerkers hebben een mooie klus geklaard. Heel blij met ons fraaie dakterras.

Nieuwe tegels op ons dakterras

Wim van Leeuwen

In twee woorden: erg goed

Keramisch dakterras

Pechtold

Professioneel bedrijf met een hoge service graad een zeer goede en heldere communicatie en advies. De mannen die het terras hebben gelegd waren zeer vriendelijk en vakkundig. Echt top. Wij raden deze firma dan ook aan.

Keramische dakterras tegels

Fam. Oostrom

Wij hebben een zeer positieve ervaring met de mensen van Exclusieve Dakterrassen. Van bezoek, koop, inmeten en aanleg alleen maar tevredenheid. Dank

Keramische terrastegels

Fernee

Alles goed geregeld

Tegels boor dakterras

R. Couvée

SterSterSterSterLege ster

De levering en de montage gingen prima ondanks dat de mensen de hele dag in de regen moesten werken. Het is alleen jammer dat ze 2 “vuile” tegels precies in de loop en dus in het zicht hebben gelegd i.p.v. aan de achterzijde. Ik stuur per aparte mail daarvan een foto.

tegelvloer op binnenplaats

Jacq Los

SterSterSterSterLege ster

Vorige week is er op mijn balkon een vloer gelegd. Het is erg mooi geworden en ik ben super tevreden. Ook alle lof voor jullie collega die de vloer heeft gelegd.

Houtlook tegels

Elly

Geweldig klantgericht bedrijf! Komen afspraken na, werken ontzettend netjes en precies. We zijn ontzettend blij met ons mooie balkon terras!

Terras met verlichting

VvE Eerste van der Helstraat

SterSterSterSterLege ster

Dakterrassen pand binnenstad te Amsterdam. Op ‘hobbelige’ bitumen. Ons verzoek om de terrassen te leggen werd snel opgevolgd. Conform een goede offerte. Werk uitstekend verricht. Twee medewerkers.

Tegels elders gekocht.

Pieta van Turenhout

Het is super goed gegaan, met bezoek aan het bedrijf,en de service aan huis.

Terras tegels

A.J.J. van Leijen

Heel erg tevreden en er wordt heel netjes gewerkt en heel vriendelijk personeel.

Tegels voor balkon

A. van Veelen

Van te voren perfecte informatie gekregen. De uitvoering was heel goed met zeer vakkundige en behulpzame mensen. Wij kunnen Exclusieve Dakterrassen zeer aanbevelen.

Keramische tegels op bakcon

Annemieke Roozeboom

Vanaf het eerste oriënterende bezoek zijn we heel vriendelijk geholpen. We hebben goede adviezen gekregen en het eindresultaat is prachtig. Er is heel netjes gewerkt en de communicatie is van start tot eind heel goed geweest.

Keramische tegels

Exclusieve Dakterrassen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 juli 2018

Exclusieve Dakterrassen

Stelt u zich eens voor: een onderhoudsarme, stabiele en comfortable vloer op uw dakterras of balkon. Nooit meer een groen en glad terras, maar een luxe uitstraling waar u dagelijks van geniet. Het is mogelijk! Exclusieve Dakterrassen realiseert voor u een maatwerkoplossing, waardoor het genieten kan beginnen! Met de beste techniek en de mooiste materialen toveren wij uw balkon of dakterras om in een exclusief en onderhoudsarm resultaat.

Stationsweg Oost 194c

3931 EX Woudenberg

Hoe waardeert u de geleverde kwaliteit?
9.6/10
Hoe waardeert u onze deskundigheid?
Hoe waardeert u onze service?

Trudy Huisman

Product of service:
Tegels, verlichting, water en nog te regelen de plantenbakken.

J.v.haaften

Zeer tevreden. Netjes en vakkundig afgewerkt. In een dag klaar.

Deck Dark Grey 40x120

Terras met verlichting

VvE Eerste van der Helstraat

Tegels elders gekocht.

Pieta van Turenhout

Het is super goed gegaan, met bezoek aan het bedrijf,en de service aan huis.

Terras tegels

A.J.J. van Leijen