Reviews

9.7 / 10
125 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.8/10
Info over verloop order
9.7/10
Snelheid levering
9.7/10
Bestelgemak
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.2/10
After sales
9.6/10

125 Reviews

Rob Jordens
10/10

Ik had een Breitling horloge gereserveerd bij Eugene van Baal , zelf kom ik uit Leiden en moest er 130 km voor rijden en natuurlijk weer 130 km terug ,
Daar aangekomen werd de Breitling...

Sterke punten

vriendelijk goede informatie

Verbeterpunten of tips

Geen


Dave Dikmans
10/10

Heb een Oris Aquis gekocht en werd daarbij heel goed geadviseerd wat wel en wat niet te doen! Wat bij mij wel staat en wat niet! Daar had ik om gevraagd en die vraag hebben ze geheel eerlijk...

Sterke punten

Echt gemeende interesse voor de klant!
Niet dwingerig!
Alles gewoon!

Verbeterpunten of tips

In mijn ogen zijn deze er niet!
Als je even moet wachten krijg je een bak heerlijke koffie of thee! Wat je wil!


Caroline
10/10

Mooie collectie, heel goede service.
Bestelling via de webshop verloopt heel soepel, wordt goed op de hoogte gehouden, keurig verpakt.

Sterke punten

Zeer goed contact

Verbeterpunten of tips

-


G vd Linden
10/10

Geweldig geholpen, duidelijke, snelle en zeer vriendelijke communicatie. Daarnaast erg blij met mijn aankoop.

Sterke punten

Communicatie en vriendelijkheid


Marvin
10/10

Uitstekende hulp en service gekregen van dit bedrijf. Ik raad dit bedrijf daarom ook bij iedereen aan en zal hier zeker vaker terugkomen!

Sterke punten

Klantvriendelijkheid en service.


Jeroen
10/10

Zeer correct en snel geholpen, men heeft een Breitling canvas band voor mij besteld. Binnen 4 werkdagen aangetekend in huis. Keurig!

Oh ja, de band is ook prachtig.

Sterke punten

Zeer snelle communicatie en levering.
Attente medewerkers.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Bauke Vlas
9/10

Ik heb een Tissot automaat aangeschaft en ben keurig geholpen.
Prettig kontakt gehad met de verkoper, en erg tevreden over het prijs aanbod.
Erg snel geleverd en keurig verpakt en...

Sterke punten

Prettig telefonisch kontakt.

Verbeterpunten of tips

Geen


Mike K
10/10

Prima juwelier: leuke merken en aantrekkelijke aanbiedingen!

Sterke punten

Juwelier met webshop en daarnaast ook een fysieke winkel. Voor mij de ideale combinatie, omdat je dan vooraf ook horloges in het echt kunt zien en passen. Van Baal biedt bovendien een zeer klantgerichte service en doet net dat kleine beetje extra, waardoor je er graag vaker komt en je je als klant “gezien” voelt.


Marc C
10/10

De aankoop gebeurde via internet en in een reeks emails. Alles verliep vlekkeloos en zoals gehoopt. Uitstekende begeleiding van deze winkel.

Sterke punten

Betrouwbaarheid van deze winkel.

Verbeterpunten of tips

Helemaal niet.


Erik Flore
9/10

In december 2017 een heel mooie Omega Seamaster bij Eugene / Peter van Baal gekocht. Het horloge dat voor het eerst in Basel 2017 te zien was, was op de Nederlandse markt nog nauwelijks verkrijgbaar...

Sterke punten

Professioneel. Goede prijsstelling en oprechte belangstelling en tijd voor de klant.

Verbeterpunten of tips

De website wordt beter bijgehouden ten opzichte van enkele jaren geleden maar het zou nog aan actualiteit kunnen winnen