heer/mevrouw J. Terpstra
Goede monteur 98
Efficiënt
Geven op tijd onderhoud ,
goed en verzorgd
Meestal goed, echter deze keer lag er de volgende ochtend heel veel water op de grong onder de cv ketel.
Duidelijke communicatie, nakomen van afspraken en goede service
Betrouwbaar. Degelijk vakmanschap.
Slecht. Afspraak wordt in de ochtend zomaar afgebeld door energiewacht. Teveel monteurs hadden vakantie en er waren zieken. Nieuwe afspraak gemaakt. Dan komt er een onervaren monteur (die overigens alles heel goed probeerde te doen.) Deze jongen had een pakking meegekregen die alleen niet paste. Volgens zijn telefonische back-up zou dat wel moeten. Ik heb het zelf kunnen zien dat het echt niet de goede was. En ja hoor, na inschakelen van de ketel begon de pakking te roken en stinken. Wederom telefonisch contact met back-up, waarbij hij te horen kreeg dat hij de klant maar moest zeggen dat het niet goed was en wij geen warm water hadden......gelukkig heeft de monteur de oude weer geplaatst en hadden wij dus wel warm water. Wij zouden gebeld worden voor een nieuwe afspraak. Dat bleef uit...... daarna bleek ook nog eens dat de verwarming spontaan aansloeg, terwijl er geen warmte vraag was. Na een week zelf maar eens gebeld. Monteur zou het verkeerd hebben afgeboekt....ikzou zsm gebeld worden. Inmiddels zit ik al weer een week te wachten op een telefoontje.... EEN SLECHTERE SERVICE HEB IK NOG NOOIT MEEGEMAAKT!!!!
Correcte afhandeling van zaken,. onderhoudsmonteur werkt keurig , voorkomend en vriendelijk en geeft uitleg aan uitgevoerde werkzaamheden.
De Energiewacht is een goede organisatie. Had een storing, die vlot werd verholpen na melding
Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaringen