Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht

heer/mevrouw P. De Grouw

goed en verzorgd

heer/mevrouw A. Thissen-Roosenburg

SterSterSterHalve sterLege ster

Meestal goed, echter deze keer lag er de volgende ochtend heel veel water op de grong onder de cv ketel.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er de volgende ochtend veel water onder de cv-ketel lag. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wilt u uw gegevens en eventueel meer informatie over de situatie mailen naar webcare@energiewacht.nl ? Dan kan ons team dit verder onderzoeken en samen met u naar een oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw S. Tulp

Duidelijke communicatie, nakomen van afspraken en goede service

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en onze service. Daar zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw H. Rasing

Betrouwbaar. Degelijk vakmanschap.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u ons als betrouwbaar ervaart en tevreden bent over het vakmanschap. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw W. Meuleman

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Afspraak wordt in de ochtend zomaar afgebeld door energiewacht. Teveel monteurs hadden vakantie en er waren zieken. Nieuwe afspraak gemaakt. Dan komt er een onervaren monteur (die overigens alles heel goed probeerde te doen.) Deze jongen had een pakking meegekregen die alleen niet paste. Volgens zijn telefonische back-up zou dat wel moeten. Ik heb het zelf kunnen zien dat het echt niet de goede was. En ja hoor, na inschakelen van de ketel begon de pakking te roken en stinken. Wederom telefonisch contact met back-up, waarbij hij te horen kreeg dat hij de klant maar moest zeggen dat het niet goed was en wij geen warm water hadden......gelukkig heeft de monteur de oude weer geplaatst en hadden wij dus wel warm water. Wij zouden gebeld worden voor een nieuwe afspraak. Dat bleef uit...... daarna bleek ook nog eens dat de verwarming spontaan aansloeg, terwijl er geen warmte vraag was. Na een week zelf maar eens gebeld. Monteur zou het verkeerd hebben afgeboekt....ikzou zsm gebeld worden. Inmiddels zit ik al weer een week te wachten op een telefoontje.... EEN SLECHTERE SERVICE HEB IK NOG NOOIT MEEGEMAAKT!!!!

heer/mevrouw G. Thijssen

Correcte afhandeling van zaken,. onderhoudsmonteur werkt keurig , voorkomend en vriendelijk en geeft uitleg aan uitgevoerde werkzaamheden.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de correcte afhandeling en de werkzaamheden van onze onderhoudsmonteur. Mooi dat u zijn nette, vriendelijke en duidelijke werkwijze zo heeft gewaardeerd. Wij geven uw compliment graag aan hem door. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw J. De Jong

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw K. Van der Meulen

De Energiewacht is een goede organisatie. Had een storing, die vlot werd verholpen na melding

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw storing na melding vlot is verholpen en dat u tevreden bent over onze organisatie. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 februari 2017

Energiewacht Service en Onderhoud

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

8028PS Zwolle