- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World De Rouw aan!
Heel goede en snelle service!
Goede service en vakbekwame monteur.
Deskundig advies en snelle levering
Goede voorlichting en heel vriendelijk geholpen Snelle bezorging en de tv heel netjes geïnstalleerd. Super tevreden
correct en als je vragen hebt goed behandeld
Top winkel personeel en instalatie mensen. Werken netjes zijn zeer correct weten van de hoed en de rand . Komen afspraken na.
Scherpe prijzen, goede service op maat. Goede bereikbaarheid en altijd snel een antwoord naar tevredenheid.
Fijne, goede en snelle service!
Dichtbij, behulpzaam, vriendelijk
Vakkundig, goed advies en vriendelijke mensen.
Ze hebben snel gereageerd op mijn vraag en het probleem is verholpen door het vervangen van een sensor in mijn was droog combinatie Wel een kant tekening over de betaling is niks vermeld of gezegd en toen de monteur klaar was moest er betaald worden maar dit had wel van te voren vermeld mogen worden
Je wordt snel en deskundig geholpen. Er wordt met je mee gedacht.
Klantvriendelijk en snelle levering en prima prijs en goede kwaliteit
Goede snelle service en vriendelijk personeel
Gewoon TOP! Onze nieuwe wasmachine werd snel geleverd en keurig netjes werkend opgeleverd! Blij mee!
Electro World De Rouw verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World De Rouw heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World De Rouw
Mgr. Zwijsenplein 8-10
5331BG Kerkdriel
Heel goede en snelle service!
Goede service en vakbekwame monteur.
Deskundig advies en snelle levering
correct en als je vragen hebt goed behandeld
Fijne, goede en snelle service!
Dichtbij, behulpzaam, vriendelijk
Vakkundig, goed advies en vriendelijke mensen.
Je wordt snel en deskundig geholpen. Er wordt met je mee gedacht.
Klantvriendelijk en snelle levering en prima prijs en goede kwaliteit
Goede snelle service en vriendelijk personeel