Goede producten en snel geleverd.

V oorschot

Goede duidelijke website en snelle levering

PHR

Snelle levering van schakelaar tbv Minn Kota

Het product valt mij tegen, omdat de schakelaar reeds na gering gebruik defect is geraakt.

Steggerda

Een proefvaart bij mijn eigen locatie heb ik erg gewaardeerd. Verder was de levering prima in orde.

zie boven

wim

Vond dit een handige site met best veel keuzes.. had op zondag besteld en maandag kreeg ik een melding dat de verzending werdt klaargemaakt, verder geen info meer gehad ook geen track & trace..... Vond dit een handige site met best veel keuzes.. had op zondag besteld en maandag kreeg ik een melding dat de verzending werdt klaargemaakt, verder geen info meer gehad ook geen track & trace.. Donderdag zat alles netjes verpakt in de bus! Goed bedrijf voor mij! Groeten Wim

ruime keuze, best snelle verzending

Jim

Prima spul, mooie prijs, snel geleverd!

Mijn eerste MinnKota motor

Na enig zoeken online naar een leverancier met kennis en ervaring van Minn Kota bij EBBM uitgekomen. Bij het bezoek zag ik dat men een voorraad Minn Kota motoren had en kennis en ervaring met het... Na enig zoeken online naar een leverancier met kennis en ervaring van Minn Kota bij EBBM uitgekomen. Bij het bezoek zag ik dat men een voorraad Minn Kota motoren had en kennis en ervaring met het product.

Ik zocht een complete set met 'Minn Kota Power Center' ik had via YouTube gezien dat de 'Minn Kota Power Center' een waardevolle aanvulling is. EBBM bood een volledige set aan inclusief 'Minn Kota... Ik zocht een complete set met 'Minn Kota Power Center' ik had via YouTube gezien dat de 'Minn Kota Power Center' een waardevolle aanvulling is. EBBM bood een volledige set aan inclusief 'Minn Kota Power Center' tegen een redelijke prijs.

feedback , reageren als de bestelling iets afwijkt van aan te leveren art.

Fred Klein

Zeer snel vriendelijk en correct geholpen. Eerlijk en goed voorgelicht mbt aanschaf boegplaat voor minn kota power drive v2.

Ja sterk service gericht. Meedenkend , niets opdringen

Prima service en correcte afhandeling

Duidelijke website