Reviews

9.2 / 10
6324 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
9/10
Snelheid levering
9.4/10
Bestelgemak
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.3/10
Informatie op de website
8.9/10
After sales
8.9/10

6324 Reviews

Antoinette Stoffers

10/10

Prima, snel en goede spullen

Sterke punten

assortiment en snelheid van leveren

Verbeterpunten of tips

geen idee


danica lampe

10/10

Goed

Sterke punten

Mooi en overzichtelijk

Verbeterpunten of tips

Duidelijker uitleg over bv de slotjes hoe je ze kunt gebruiken.


Joek van Werkhoven

9/10

Goed

Sterke punten

Duidelijk

Verbeterpunten of tips

—-


Marian Strampraad

8/10

Goed en snel geleverd

Sterke punten

Duidelijk

Verbeterpunten of tips

Controleren wat je verstuurt. Ik had 1 kapot veertje


Lisa Ten Hoor

10/10

Goed en snelle levering

Sterke punten

Bijna alles is heel aan gekomen en we hebben alles binnen gekregen

Verbeterpunten of tips

Nee


Evelien Van den Nouweland

10/10

Mooie kralen en andere spullen. Nette levering. En snel.

Sterke punten

Netjes verzorgde levering.
Mooie spullen.
Niet duur.

Verbeterpunten of tips

De internet site werkt niet heel fijn. Als je namelijk bij draden kijkt en je scrolt naar beneden, klikt hij een draad soort aan die je niet wilt, op de een of andere manier werkt dat niet helemaal... De internet site werkt niet heel fijn. Als je namelijk bij draden kijkt en je scrolt naar beneden, klikt hij een draad soort aan die je niet wilt, op de een of andere manier werkt dat niet helemaal optimaal. Ik maak bij de site bekijken alleen gebruik van een telefoon.


dreambeads-online.nl

1/10

12-5-2020
bestelling geplaatst helaas tot op heden nog niets mogen ontvangen 18-5-2020
reclame voor 17 uur besteld morgen in huis klopt helaas helemaal niet zijn al meerdere reacties van...
12-5-2020
bestelling geplaatst helaas tot op heden nog niets mogen ontvangen 18-5-2020
reclame voor 17 uur besteld morgen in huis klopt helaas helemaal niet zijn al meerdere reacties van hier zo te lezen
spijtig

Sterke punten

helaas

Verbeterpunten of tips

?


Wietske Lispet

7/10

Prima, levering duurde iets langer dan aangegeven maar dat snapt iedereen op dit moment.

Sterke punten

Online bestel gemak

Verbeterpunten of tips

Geef vanuit jullie even aan als dingen anders lopen dan gepland. In mijn geval tijdstip van leveren. Voelt niet fijn als je niets mee hoort en de afgesproken leveringstermijn is verstreken.


Moniek Heitink

10/10

Goed

Sterke punten

Duidelijk

Verbeterpunten of tips

Misschien ook van de naturel kleuren houten kralen een samengesteld zakje verkopen


Ivana Nagtegaal

6/10

Prima

Sterke punten

Snel geleverd

Verbeterpunten of tips

Er zaten niet evenveel kraaltjes in als op de beschrijving staat, bijv 40 ipv 50 en op fotos kan nauwkeuriger laten zien worden hoe groot kraaltjes zijn want dit was niet altijd even duidelijk