9.6/10

Top bedrijf, goede communicatie!

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Dat is super leuk om te horen! Bedankt voor het delen van je ervaring :)

Mijn ervaringen zijn uitstekend. Goede kwaliteit artikelen, snelle levering.

Alles was weer uitstekend in orde. De bestelde artikelen had ik snel in huis, en over mijn pre-order werd ik goed op de hoogte gehouden! Dank je wel!

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Geweldig om te vernemen dat u het bestellen bij ons weer als plezierig heeft beleefd :)

Astrid Termaat Fotografie

Mooie webshop, snelle levering! En een leuk presentje erbij. erg tevreden!

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Geweldig Astrid om te vernemen dat het helemaal naar wens is gegaan :)
Welke informatie mist u nog of is naar uw idee te verbeteren?

Floor

Dit was mijn eerste ervaring.

Misschien handig om gelijk te vermelden als je iets besteld dat het tijdelijk is uitverkocht, met e.v.t. de mededeling wanneer iets weer op voorraad is.

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Dank u wel voor uw feedback!
Inmiddels hebben wij u een e-mail verzonden met de uitleg waarom het vermelden van een verzenddatum bij een pre-order zelfs bij benadering niet mogelijk is.
Voor...
Dank u wel voor uw feedback!
Voor diegenen die deze uitleg ook wensen te ontvangen; neemt u dan contact met ons op via shop@dollsdepartment25.com
De uitleg van alle symbolen, waaronder pre-order, is hier te vinden: http://www.dollsdepartment25.nl/nl/c-144302/de-symbolen

Helemaal tevreden dus geen enkele klacht en ze hielden ons fantastisch op de hoogte van de status van de levering!

De informatie .

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Super bedankt! Wij zijn geweldig blij met uw enthousiaste feedback :)

ga zo door!

nee, sorry.

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Super bedankt voor deze leuke reactie!

Bianca

Goede service, snelle levering

Superleuke artikelen besteld bij jullie, kom zekers nog eens terug :)

vooral zo doorgaan .....

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Altijd fijn om te vernemen dat we op de goede weg zijn ^_^
Hartelijk dank Bianca voor deze geweldige feedback.

Marcel

Het bestekken gaat gemakkelijk en de levering was snel. De volgende dag had ik mijn bestelling thuis. Helemaal compleet en zelfs nog iets extra. Ik heb hier al eens eerder besteld en zal dat nog wel... Het bestekken gaat gemakkelijk en de levering was snel. De volgende dag had ik mijn bestelling thuis. Helemaal compleet en zelfs nog iets extra. Ik heb hier al eens eerder besteld en zal dat nog wel vaker doen. De klantvriendelijkheid is top!

Klantenservice. Of het nou gaat om vragen vooraf of achteraf. En hier word ook nog eens heel snel op gereageerd.

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Super bedankt Marcel voor deze prachtige feedback! Wij zijn blij dat we je van dienst zijn geweest :)

Els Hilbrants

Prima! Je hebt je bestelling snel binnen!

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Fijn dat u zo enthousiast reageert, echt leuk! :)

Andrea Jonker

Het was eenvoudig om de knoopjes te bestellen. Snelle levering

eenvoudige bestelling

Gewoon lekker zo doorgaan

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Heel fijn om van u te vernemen dat het bestellen u het gewenste gemak verschafte :)