98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.9/10
Bestelgemak
9.2/10
Snelheid levering
9.5/10
Info over verloop order
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Reactiesnelheid
9.5/10
After sales
9.4/10

284 Reviews

Mikail
8/10

Ik kan enkel aangeven dat het een goed ervaring is geweest. Na het telefoon gesprek ben ik ook zeer snel geholpen. Bij deze mijn fank.

Mvg,
Mikail

Sterke punten

De probleem is zeer snel opgelost

Verbeterpunten of tips

Geen, ga zo door

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Goed te horen dat wij u van dienst zijn geweest. Veel plezier met uw aankoop :)


Monique Lievens
10/10

Zeer goed

Sterke punten

heel goede en directe informatie over de verzending enz.

Verbeterpunten of tips

momenteel zeker niet, houen zo

Mist u een artikel in ons assortiment?

DIY artikelen , hoe maak ik een hoed, eventueel bekleding van zelfgemaakte meubeltjes, klein stoffenassortiment, daarmee bedoel ik aankopen vanaf 25 cm (Barbie stuff).

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Dank u wel mevrouw Lievens voor uw reactie met ideeën voor Barbie artikelen, wij zetten het op de wensenlijst en houden er rekening mee.


Löwin
9/10

Prima. Er wordt nagekomen wat men beloofd heeft.

Sterke punten

Een vraag die door mij tegelijkertijd met de bestelling was gesteld, werd keurig beantwoord.

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Zo leuk om te lezen dat u onze service waardeert, erg bedankt voor de mooie beoordeling :)


teresa andrade
8/10

Los artículos de perfecta calidad.
Embalaje correcto y muy cuidado, detalles curiosos con mucho amor.

Sterke punten

Pedido muy cuidado, con muestras de cariño y detalles agradables al recibir el paquete.

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Estamos muy feliz con su evaluación tan bonita =^_^= ¡Muchas gracias!


Courgetje
8/10

Prima service, alleen jammer dat ik niet met ideal kan betalen.

Sterke punten

Duidelijk foto,s van de patronen

Verbeterpunten of tips

Ideal

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Hartelijk dank voor uw beoordeling :)
Betreffende het gebruik van iDeal hebben wij de volgende melding in de betaalomgeving staan voordat u de bestelling + betaalmethode goedkeurt:

Nu met *up date* d.d. 01-01-2018
Minimaal bestelbedrag *zonder de verzendkosten erbij opgeteld* wanneer u wilt betalen met:
iDeal, MisterCash of Sofortbanking is 7,00 euro
Paypal is 4,50 euro


Renate Piso
8/10

Snelle levering. Jammer dat de kleine drukknoopjes niet leverbaar zijn.

Sterke punten

Niet duur

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Dank u wel voor uw beoordeling.


Liek
6/10

2 orders besteld, maar de pech dat de orders nog steeds bij de Douane in behandeling zijn, waardoor ik al 6 weken op mijn spulletjes wacht. Kunnen zij ook niet echt wat aan doen, maar ik had t...

Sterke punten

Informatie en coulance

Verbeterpunten of tips

Leversnelheid kan beter

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Wij begrijpen dat wachten op uw bestelling nooit leuk is, zeker niet wanneer het zo lang duurt. Normaal gesproken is een uiterste levertijd voor pre-order artikelen 3 weken. In dit geval bleek het pakket later verstuurd te zijn dan de afgifte van de track & trace code en daar bovenop kwam een trage uitklaring bij de douane. Alles bij elkaar genomen een niet wenselijke levertijd.


Marijanke
10/10

Goede en snelle levering. Product boven verwachting!

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Wat een leuke feedback hebben wij van u gekregen! Geweldig dat het boven uw verwachting is :)


Janenin
10/10

Vriendelijk.

Sterke punten

Overzichtelijk

Verbeterpunten of tips

Niet veel op voorraad, tenminste waar ik naar zocht.

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Dank u wel voor uw goede feedback, wij proberen meer op voorraad te krijgen.


Jumeau
8/10

Snelle en correcte afhandeling en levering

Sterke punten

Veelzijdigheid aan producten

Verbeterpunten of tips

neen

Reactie Dollsdepartment25.nl:

Erg bedankt voor uw positieve beoordeling : )