Reviews

9.5 / 10
26 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Klantvriendelijkheid Assistente
8.6/10
Deskundigheid Dierenarts
9.4/10
Klantvriendelijkheid Dierenarts
9.2/10
Informatie op de website
9.6/10
Deskundigheid Assistente
9.4/10
Omgang met uw huisdier
9.4/10
Uitleg en nazorg
9.2/10

26 Reviews

Sandra Halsema

10/10

Ontzettend aardige arts en assistenten getroffen afgelopen zaterdag 26/9/20, toen ik met onze Bullmastiff als “ vreemde” patiënt kwam. Onze eigen dierenarts was wegens omstandigheden die dag niet... Ontzettend aardige arts en assistenten getroffen afgelopen zaterdag 26/9/20, toen ik met onze Bullmastiff als “ vreemde” patiënt kwam. Onze eigen dierenarts was wegens omstandigheden die dag niet open. Erg vriendelijk en zorgzaam geholpen, en voor een normaal tarief op de zaterdag! De kliniek waar ik naar doorverwezen werd door m'n eigen dierenarts, vroeg alleen al voor het “ zaterdag” consult 81€!! Inmiddels is Boef weer aan de beterende hand ( knie) gelukkig ?! Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorg!

Verbeterpunten of tips?

Geen


Chantal

10/10

Het team van deze praktijk is geweldig! Afgelopen 11 jaar verschillende keren een spoedgeval gehad met 1 van onze dieren en steeds weer werd er professioneel, maar zeker ook meelevend, gehandeld.... Het team van deze praktijk is geweldig! Afgelopen 11 jaar verschillende keren een spoedgeval gehad met 1 van onze dieren en steeds weer werd er professioneel, maar zeker ook meelevend, gehandeld. Héél erg blij met zowel dierenartsen als assistentes. Hulde aan allemaal!

Verbeterpunten of tips?

Geen

Reactie Dierenarts Purmerend:

Bedankt voor uw positieve reactie!


Marjolein Kielman

10/10

Top! Kwam hier jarenlang met mijn twee ruwhaar teckels. En nu dus met mijn twee katten. Ben heel heel erg tevreden,de wijze wasrop je te woord wordt gestaan. Vriendelijke dierenartsen en vriendelijk... Top! Kwam hier jarenlang met mijn twee ruwhaar teckels. En nu dus met mijn twee katten. Ben heel heel erg tevreden,de wijze wasrop je te woord wordt gestaan. Vriendelijke dierenartsen en vriendelijk ondersteunend personeel.

Verbeterpunten of tips?

Geen verbeterpunten. .

Reactie Dierenarts Purmerend:

Bedankt voor uw positieve review!


Ave

10/10

Zeer goed

Reactie Dierenarts Purmerend:

Bedankt voor uw feedback!


Claudia

10/10

De praktijk is perfect te bereiken en ziet er heel erg mooi,verzorgd,netjes en schoon uit. Kom al enkele jaren en mijn ervaring is erg positief iedereen is super lief,aardig en je kunt alles vragen... De praktijk is perfect te bereiken en ziet er heel erg mooi,verzorgd,netjes en schoon uit. Kom al enkele jaren en mijn ervaring is erg positief iedereen is super lief,aardig en je kunt alles vragen ze nemen de tijd. Het Team is TOP. Mijn favoriete dierenarts is Tessa en Jessica en Linda vind ik Top achter de Balie!


Rob en Sita de Zwijger

10/10

Professioneel, goed verzorgd en open.
Kom al enige jaren over de vloer bij de dierenkliniek met onze katten.
En tot nu toe tot volle tevredenheid.

Verbeterpunten of tips?

Misschien iets beter de klok in de gaten houden.
Ik begrijp best wel dat sommige onderzoeken bij dieren iets kunnen uitlopen.
Maar dan zou ik zeggen: hou daar rekening mee en plan de...
Misschien iets beter de klok in de gaten houden.
Ik begrijp best wel dat sommige onderzoeken bij dieren iets kunnen uitlopen.
Maar dan zou ik zeggen: hou daar rekening mee en plan de afspraken iets ruimer ten opzichte van elkaar.


Anoniem

10/10

Netjes en correct

Verbeterpunten of tips?

Wij gaan voornamelijk naar de dependance op de Gangeslaan. Worden altijd netjes geholpen. Vandaag gebeld met hoofdvestiging en ook daar werd ik keurig te woord gestaan. Onze kat is door hun gechipt... Wij gaan voornamelijk naar de dependance op de Gangeslaan. Worden altijd netjes geholpen. Vandaag gebeld met hoofdvestiging en ook daar werd ik keurig te woord gestaan. Onze kat is door hun gechipt en geregistreerd. Vooral dat laatste was prettig om te weten. Ik moet er niet aan denken dat ie weg is en niet geregistreerd.


fam.starke-hiddes

10/10

Prima niks op aan te merken ben goed en vakkundig geholpen ten alle tijden kon ik bellen om eventueel iets te vragen wat erg prettig was ook nog een handgeschreven kaartje gekregen dat vond ik... Prima niks op aan te merken ben goed en vakkundig geholpen ten alle tijden kon ik bellen om eventueel iets te vragen wat erg prettig was ook nog een handgeschreven kaartje gekregen dat vond ik erg lief daarvoor nog bedankt

Verbeterpunten of tips?

Nee


Jacqueline Ahlers

10/10

Prettig

Verbeterpunten of tips?

geen