Reviews

9.3 / 10
55 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Deskundigheid
9.2/10
Betrokkenheid
9.5/10
Resultaat
9.2/10
Advies
9.3/10
Medewerkers
9.3/10
Nazorg
9.1/10
Bereikbaarheid
9.2/10
Communicatie
9.4/10

55 Reviews

Puurinstituut NH
10/10

Met zeer hulpvaardige doeltreffendheid worden problemen direct aangepakt en op begrijpelijke manier overgebracht.
Dit gecombineerd met een zeer vriendelijke, geduldige, flexibele aanpak en...

Sterke punten

Er wordt snel en doeltreffend gehandeld met veel flexibiliteit, problemen worden direct opgelost, daarnaast wordt de informatie duidelijk weergelegd.

Verbeterpunten of tips

Hou dit vast.


Anoniem
8/10

Goede ondersteuning ondervonden bij de beslissing om over te stappen naar shopfactory


Paul Sanders Webdesign
8/10

Het bedrijf weet waar ze over hebben


Ecological Textiles/Ecotex
10/10

Prima contact, uitstekende ondersteuning, wij zijn blij met Ton!

Sterke punten

meedenkend, oplossing- en doelgericht

Verbeterpunten of tips

De software zou verder gemoderniseerd mogen worden, met name de look and feel van de resultaten die je bereikt met Shopfactory


Secretaresse voor even.nl
8/10

Een prettig no-nonsens bedrijf met zeer betrokken mensen. Prima!

Sterke punten

Bij vragen of onduidelijkheden van onze kant was voor Alfa Sales geen moeite te veel om ons met duidelijkheid van dienst te zijn. Zeer prettige en professionele omgang.

Verbeterpunten of tips

Geen


ZAES
8/10

Wij zijn een klant.


Solutiontron-x
10/10

Als elk bedrijf service zou verlenen zoals jullie dat doen zou de wereld er een heel stuk beter uitzien. Dus bedankt voor de super service!!

Sterke punten

Een degelijk menselijk contact zonder gedoe! Hulp word geboden met grote interesse en meer. Aangenaam, vriendelijk en behulpzaam.

Verbeterpunten of tips

GEEN.


Anoniem
10/10

Super tevreden. Snel, doelmatig, en professioneel geholpen. Binnen zeer korte tijd onze website in een nieuw jasje gestoken en gemoderniseerd. Tevens globale uitleg over de nieuwe mogelijkheden in...

Sterke punten

Snelheid en deskundigheid.


www.creadrecht.nl
10/10

Top Bedrijf 100 % tevreden

Ton Bedankt

Sterke punten

Geweldige Service kan niet beter

Verbeterpunten of tips

Nee er valt niets te verbeteren


MoreShops4Kids
10/10

Fijn bedrijf om mee samen te werken! Ze helpen je snel verder als je ergens niet uit komt.

Sterke punten

De betrokkenheid is erg hoog!

Verbeterpunten of tips

Geen tips.