Gert
- Verbeterpunten of tips
- Andere postorderbedrijf.
- Product of service:
- Cilinders
99% beveelt Deur-Cilindersloten.nl aan!
Goede service
Alles volgens afspraak geleverd
Fast and helpful
Ik ben erg tevreden over deur-cilindersloten. Ze hebben me telefonisch erg goed geholpen zodat ik daarna makkelijk online kon bestellen. Via de filmpjes op de site kon ik heel makkelijk zelf m'n sloten vervangen. De sloten passen en doen het goed.
Snel en duidelijke site
Alles snel geleverd perfect geregeld Richard
Goede service, behulpzaam met vragen.
Zeer positief
Ik had een bestelling gedaan van verschillende maten aan cilinders die allemaal gelijke sleutels moesten hebben. Binnen 2 dagen geleverd en zelfs nog 2 extra sleutels ontvangen. Top!
Assortiment helder en volledig, goede bestel tool en snelle verzending!
Prima bedrijf snel geregeld
prima
ondanks een foutje in de startkeuzehulp waardoor i.p.v. 3x 9x de kosten voor gelijksuitend maken berekend werden, maar na tel overleg is dit netjes opgelost, en ik neem aan dat dit foutje in de software ook al is opgelost.
Top bedrijf. Snel antwoord bij vragen. Duidelijke uitleg. En meedenken met de klant
Deur-Cilindersloten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Deur-Cilindersloten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles volgens afspraak geleverd
Fast and helpful
Snel en duidelijke site
Alles snel geleverd perfect geregeld Richard
Goede service, behulpzaam met vragen.
Zeer positief
Assortiment helder en volledig, goede bestel tool en snelle verzending!
Prima bedrijf snel geregeld
prima