Reviews

8.4 / 10
59 beoordelingen
Schrijf beoordeling

90% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Info over verloop order
8.1/10
Snelheid levering
7.9/10
Bestelgemak
8.5/10
Klantvriendelijkheid
8.2/10
Informatie op de website
8.3/10
After sales
8/10

59 Reviews

Peter de Vos
2/10

Eerst lang wachten op levering. Positief over mail met excuses en aangeboden korting. MAAR...., verkeerde product geleverd. Hadden badjas met lange mouwen besteld., maar kregen zonder mouwen....

Verbeterpunten of tips

Kennelijk niet duidelijk verschil tussen badjas met korte of langemouwen.


Hilde de Rooij
2/10

Zeer slecht. Onacceptabel.

Sterke punten

Ik zie momenteel geen sterke punten. Ik ben boos. Ik heb op 21-12-2018 een badjas retour gestuurd. 139,-- euro. Ik heb herhaaldelijk mails gestuurd maar nooit reactie gehad. Tot afgelopen maandag (eind januari 2019 ). Voor het eerst iets gehoord: een creditnota in mijn mail. Maar helaas nog steeds het retourgeld niet op mijn rekening. Schandalig!




Verbeterpunten of tips

Geld retourneren als een klant een artikel retour stuurt! En contact houden!


Anoniem
1/10

Verkeerde bestelling gekregen, nemen geen contact meer op!

Sterke punten

Leuke zwembroeken

Verbeterpunten of tips

Contact opnemen


HLH de Rooij
1/10

Heel slecht. Ik heb een artikel retour gestuurd van 139,-- euro. Dat was al op 21-12-018. Dat is bij het bedrijf gearriveerd op 22-12-2018 volgens track & Trace. Ik heb helemaal niets gehoord als...

Sterke punten

Ik ben boos, zie momenteel geen sterke punten

Verbeterpunten of tips

Ja: reageren als een klant contact zoekt


Anoniem
10/10

Heel goed verlopen.

Sterke punten

Snelle levering, duidelijke site.

Verbeterpunten of tips

/


Bart
10/10

Vlotte service, duidelijke website. Had 2x 500 besteld, maar 1x500 en 2x 250 gekregen. Fijne oplossing.

Sterke punten

Duidelijkheid

Verbeterpunten of tips

Prijs :-)


Anoniem
6/10

Bestelling op zich ging goed maar het pakje is nog steeds niet gearriveerd vanwege drukte bij Bpost

Sterke punten

Gemaild dat de status van de verzending nog steeds op in voorbereiding/behandeling stond. Snelle adequate reactie dat men erachteraan zou gaan.

Verbeterpunten of tips

Probleem ligt denk ik niet bij Destination beach maar ik kan het product niet beoordelen zo.


Mary
10/10

Leuke website!

Sterke punten

Groot assortiment en leuke dingen

Verbeterpunten of tips

een .nl erbij..?


Anoniem
8/10

Prima. Snelle levering, mooie spullen.

Sterke punten

Snel en duidelijke webssite

Verbeterpunten of tips

De kleding rook nogal naar sigarettenrook, dat was niet zo fijn. Daarom eerst het uv-shirt gewassen.


Anoniem
10/10

Positief, snel. Accuraat

Sterke punten

Goede communicatie

Verbeterpunten of tips

Goede update voorraad