Reviews

9 / 10
128 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Kwaliteit van de lesauto's
9/10
Kwaliteit van het lesmateriaal
9.2/10
De administratie
9.2/10
Informatie op de website
8.6/10
Het intakegesprek
8.4/10
Kwaliteit van de docenten
9.2/10
Informatie in de studiegids
8.4/10

128 Reviews

Medina

10/10

Opleiders tot het leukste beroep

Sterke punten

Gedreven, engelengeduld, bekwaam en begaan vat ongeveer wel de leerkrachten van d.v.a. samen.
Ik heb een klassikale opleiding gevolgd, wat ik een ieder kan aanraden, want de discussies, die...
Gedreven, engelengeduld, bekwaam en begaan vat ongeveer wel de leerkrachten van d.v.a. samen.
Ik heb een klassikale opleiding gevolgd, wat ik een ieder kan aanraden, want de discussies, die nog weleens afdwaalden, waren bijzonder waardevol en hebben mij als instructeur gevormd tot waar ik nu sta. Een voorbeeld wat benoemd werd is 'vetergang'. Als ik geen klassikale les had gevolgd, had ik dit leuke weetje niet in mijn lessen kunnen gebruiken!

Verbeterpunten of tips

Op de informatie bijeenkomst werd gerept van een simulator, wat in de les weer werd tegengesproken omdat het niet realistisch genoeg is. Jammer dat dit genoemd werd bij deze bijeenkomst, want de... Op de informatie bijeenkomst werd gerept van een simulator, wat in de les weer werd tegengesproken omdat het niet realistisch genoeg is. Jammer dat dit genoemd werd bij deze bijeenkomst, want de manier van opleiden is op zich al heel erg de moeite waard.


Marcel

9/10

Ik heb de opleiding rijinstructeur categorie B online gevolgd. Ter ondersteuning heb ik nog een les bijgewoond in Best voor extra uitleg.
Dit was goed en duidelijk.
De praktijklessen...
Ik heb de opleiding rijinstructeur categorie B online gevolgd. Ter ondersteuning heb ik nog een les bijgewoond in Best voor extra uitleg.
Dit was goed en duidelijk.
De praktijklessen sloten daar zeer goed bij aan, mede door de deskundigheid en het enthousiasme van de instructeur.

Sterke punten

Deskundigheid en het enthousiasme van heel het team.

Verbeterpunten of tips

Puur de online opleiding volgen kan, maar een paar lessen bijwonen is zeker niet verkeerd.
Tussendoor contact met de online instructeur zou wel prettig zijn, ook als je geen vragen denkt te...
Puur de online opleiding volgen kan, maar een paar lessen bijwonen is zeker niet verkeerd.
Tussendoor contact met de online instructeur zou wel prettig zijn, ook als je geen vragen denkt te hebben.


Abemec

10/10

Zeer goede professionele opleidingen met erg leuke mensen die dit verzorgen! Ik heb de opleiding B en daarachteraan ook T behaald. Zeker een aanrader!!!
Bedankt!!!

Sterke punten

Erg betrokken bij de start.

Verbeterpunten of tips

Nadat B behaald is en je wilt door naar T dan kan dit alleen nog door via E-learning. Een mooie oplossing zou zijn een paar klassikale lessen als aanvulling voor T.


Gijs Peters

9/10

In het afgelopen jaar de opleiding "Rijinstructeur B" gevolgd en met goed resultaat afgemaakt na wat vertraging van de stage-periode door Corona.
Naast het feit dat er ook gestudeerd moest...
In het afgelopen jaar de opleiding "Rijinstructeur B" gevolgd en met goed resultaat afgemaakt na wat vertraging van de stage-periode door Corona.
Naast het feit dat er ook gestudeerd moest worden kijk ik met plezier terug naar de samenwerking en begeleiding in Best en de groep medestudenten van de zaterdagopleiding

Sterke punten

Kennis van zaken en docenten/begeleiding door mensen met passie voor hun vak

Verbeterpunten of tips

Voordat de daadwerkelijke stage begint zorgen dat de studenten al les hebben gehad aangaande het gebruik van o.a. dubbele bediening


Ronald Vloet

8/10

Door Corona ben ik nagenoeg een jaar bezig geweest met de cursus.
De cursus is mn in fase 1a+b en 2a +2b erg goed en vakkundig gegeven. Het complete team van Verkeersacademie in Best: Top, Dank...
Door Corona ben ik nagenoeg een jaar bezig geweest met de cursus.
De cursus is mn in fase 1a+b en 2a +2b erg goed en vakkundig gegeven. Het complete team van Verkeersacademie in Best: Top, Dank jullie wel !

Sterke punten

altijd up to date en duidelijk

Verbeterpunten of tips

De stage van fase 3 pas in laten gaan als de praktijklessen hiervoor al zijn gegeven. ( hoe een ingreep/ hoe dubbele bediening etc).
Tip: werken met beoordelingslijst van IBKI


Joey

8/10

Goede ervaring, wat ik het meest positief vond was toch te danken aan de Docenten.

Sterke punten

Mega leuke docenten. Geven met passie en delen hun kennis. Heb een top opleiding gehad, na jaren uit de schoolbanken geweest te zijn, de docent Monique heeft me er doorheen gesleept samen met docent... Mega leuke docenten. Geven met passie en delen hun kennis. Heb een top opleiding gehad, na jaren uit de schoolbanken geweest te zijn, de docent Monique heeft me er doorheen gesleept samen met docent Arthur. Dank voor alles.

Verbeterpunten of tips

Gegarandeerde stage plek info beter uitlichten.


Aloys Doomernik

10/10

Vandaag geslaagd voor fase 3. Heb diverse opleiders gehad gedurende opleiding. Patrick, Riny, Eric, Ellen en voor de examenvoorbereiding Tanja. In mijn ogen allemaal erg gekwalificeerde opleiders... Vandaag geslaagd voor fase 3. Heb diverse opleiders gehad gedurende opleiding. Patrick, Riny, Eric, Ellen en voor de examenvoorbereiding Tanja. In mijn ogen allemaal erg gekwalificeerde opleiders ieder in hun eigen kracht. De rol van de ondersteunende administratie mag niet onderbelicht blijven met Betsy als mijn voornaamste aanspreekpunt. Altijd meedenkend en bereidwillig. Pendelend tussen Nieuwegein en Best ben ik super geholpen. Jullie zijn een top team waar Gijs trots op kan zijn. Jullie zijn nog niet van me af, ga me nog verdiepen in bijscholingsopties.

Sterke punten

Goede opleiders, bereidwillig, goede locaties. Organiseren van ontmoetingsdagen

Verbeterpunten of tips

Qua inhoud kan ik niet veel bedenken, als ik dan toch een puntje mag noemen. Upgrade van het sanitair in Nieuwegein. Kan wel een opfris krijgen, hoewel het wel altijd schoon is.


Marc Hansen

10/10

Helemaal top! Had geen betere keuze kunnen maken. Super kwaliteit.

Sterke punten

Vakkundigheid. Betrokken.

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk niets, maar als ik dan toch iets moet noemen dan maar: communicatie


Rijschool Uzun

10/10

Ik had me geen betere opleider voor kunnen stellen

Sterke punten

De begeleiding. Ik ben niet de beste student maar de topdocenten hebben we naar het einde gesleept. zelfs tijdens de corona was duidekijk wat er ging gebeuren.

Verbeterpunten of tips

Op dit moment niet


Mike van den Hout

9/10

Vandaag 23 juni 2020 examen fase3 en geslaagd. Dagopleiding gedaan en dat was top. Rini waar ik de meeste les van heb gehad met fase 1a,1b,2a,2b super. Echt fijn om van hem les te hebben en de... Vandaag 23 juni 2020 examen fase3 en geslaagd. Dagopleiding gedaan en dat was top. Rini waar ik de meeste les van heb gehad met fase 1a,1b,2a,2b super. Echt fijn om van hem les te hebben en de aanvullende tips heb je zeker wat aan. Fase3 heb ik les gehad van Tanja en ook zei is top. Praktijklessen zijn duidelijk en de sfeer in de auto is fijn. Administratie werd gedaan door Betsie en ook die vind ik geweldig. Altijd vriendelijk aan de telefoon en op school. had je iets vraag het aan Betsie en ze heeft mij een aantal keren keurig geholpen. Ik ben zeer tevreden over het team in Best.

Sterke punten

De kennis die de docenten hebben. De uitleg is duidelijk. Maar vooral de sfeer die er op school hangt heb ik als erg prettig ervaren.

Verbeterpunten of tips

Wat ik prettig zou vinden en ook heb aangegeven is, dat de cursist eerder praktijk ervaring krijgt op het gebied van de dubbelbediening, het schakelen op de instructeursstoel, het sturen op de... Wat ik prettig zou vinden en ook heb aangegeven is, dat de cursist eerder praktijk ervaring krijgt op het gebied van de dubbelbediening, het schakelen op de instructeursstoel, het sturen op de instructeursstoel. Dus al voor men stage moet gaan lopen.