8.6 /10

checkbox94% beveelt De Ruijtermeubel aan!

Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

H.M. Bekema

di 11.2 een prachtige bank besteld in een hele fijne en mooie zaak. Uitstekend geholpen door Han bij koffie met appelpunt en nog een doosje lekkers mee. Thuis waanden dochter en ik ons op een Grieks terras. Nu nog 12 weken wachten....

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?
Presentatie van de meubelen, vriendelijk en kundige medewerkers.

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste mevrouw Bekema, Hartelijk bedankt voor deze prachtige review, wij waarderen de lieve woorden enorm en zijn blij om te horen dat u zo'n goede ervaring hebt beleefd in onze woonwinkel. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe bank en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Jens Bogaard

José Ronkes

SterSterSterSterLege ster

Prettig en persoonlijk door Carla geholpen. De borrelbox was heerlijk.

Persoonlijke benadering.

Madeleine

Wat een tijd en aandacht kregen we bij de aankoop van onze meubels!

Broekhof

Heel erg prettig

Sjane Buskermolen

Onder het genot van thee en verrukkelijke appeltaart met slagroom hebben wij een prettig gesprek gehad met de verkoopster van de Ruyter Meubelen. Een top bedrijf met vakkundig en heel vriendelijk personeel en het belangrijkste: mooie meubels

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste mevrouw Buskermolen, Heel erg bedankt voor deze review! Wat super om te horen dat u een geweldige ervaring hebt gehad bij ons in de winkel, met verrukkelijke appeltaart en een prettig gesprek! Nogmaals heel erg bedankt en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Roos Compier

P.hoogerwerf

Super geholpen prachtige zaak is de moeite waard om naar toe te rijden zeer goed geslaagd leuk restaurantje goed eten en drinken zeer tevreden

Ontspannen zweer

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste meneer Hoogerwerf, Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo goed geslaagd bent en dat u zo hebt genoten van onze bistro. Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe meubels en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Jens Bogaard

Inge Weesenaar

Fijne bekwame medewerkers die goed meedenken, zonder te sturen.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?
Bekwame en fijne medewerkers (Gijs en Lisa) goede begeleiding in keuze maken zonder daar dwingend te zijn, ruime keuze in alle categorieën, grote diversiteit in meubels, gratis heel goed interieur advies, goede koffie en appeltaart.

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste mevrouw Weesenaar, Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo heeft genoten van uw ervaring in onze woonwinkel. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankopen en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Jens Bogaard

Han Geers

Een heerlijke winkel

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste meneer Geers, Hartelijk bedankt voor deze prachtige review. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe salontafel. Met vriendelijke groet, Jens Bogaard

Sander Prang

Plezierig en ongedwongen safest, fijn contact met Jill. Kundig geholpen

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste meneer Prang, Wij willen u hartelijk bedanken voor deze prachtige review en de geweldige 5 sterren. Het is heel fijn om te horen dat u zo hebt genoten van uw winkelervaring en de lieve woorden over onze topper Jill. Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Jens Bogaard

Roos

Geweldig!

Kennis, klantvriendelijkheid, no nonsense en helder

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste mevrouw Van Lint, Heel erg bedankt voor deze review! Wat super om te horen dat u een geweldige ervaring hebt gehad bij ons in de winkel! Nogmaals bedankt en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Roos Compier

Geantwoord op

Alles heb ik als prettig ervaren. Zelfs na 2 weken schrijf ik deze review omdat ze het verdienen. 3d tekeningen zijn gemaakt, er is mee gedacht en we voelde geen druk met dingen bedenken.

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste mevrouw van Nobelen, Wij willen u hartelijk bedanken voor deze review. Wij zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe bank en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Jens Bogaard Met vriendelijke groet, Roos Compier

Frank

Top geholpen door Ron Zitman

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste meneer de Haas, Wij willen u hartelijk bedanken voor deze review. Wij zijn erg blij om te horen dat u top bent geholpen door Ron. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Roos Compier

N. van Noort

SterSterSterSterLege ster

Uitstekend, rustig en met aandacht en appeltaart geholpen in de winkel door Catharien. Ik kreeg nog een borrelsetje met hapjes mee, erg leuk. Na levering brak al snel een pootje van de bank. Nu wilde ik toch al een korter pootje en samen met Natasja van de klantenservice is dit snel en vakkundig opgelost. Dikke plus!

Klantvriendelijkheid en service

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste mevrouw van Noort, Wij willen u hartelijk bedanken voor deze review. Wij zijn erg blij om te horen dat u rustig en aandachtig bent geholpen door Catharien. Erg vervelend om te horen over het pootje van de bank, echter wel superfijn dat het vakkundig is opgelost! Wij wensen u alvast veel plezier met de bank! Met vriendelijke groet, Roos Compier

Karin van der Kuijl

Super goed geholpen!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?
De prachtige meubels en goede styling, vriendelijk personeel en het gezellige restaurant waar je rustig tijdens een heerlijke lunch kunt overleggen en sparren over je aankopen.

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste mevrouw Van der Kuijl, Wij willen u hartelijk bedanken voor deze review. Wij zijn erg blij om te horen dat u supergoed bent geholpen bij ons in de winkel. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Roos Compier

Jan H

Kundige en vriendelijke adviseur tijdens de aankoop en uitstekende service!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?
Breed assortiment, vakkennis en service.

Antwoord De Ruijtermeubel

Beste meneer Klokkendorp, Wij willen u hartelijk bedanken voor deze review. Wij zijn erg blij om te horen dat u vriendelijk en kundig bent geholpen bij ons in de winkel. Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Roos Compier

Geantwoord op

De Ruijtermeubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Ruijtermeubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 7 september 2016

De Ruijtermeubel

De Ruijtermeubel - Woonboulevard Cruquius beschikt over grote collecties meubelen van o.a de volgende merken: IN.HOUSE, Henders & Hazel, Bodilson, Hulsta, Bert Plantagie Leolux & meer!

Spaarneweg 24

2142EN Cruquius

Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

H.M. Bekema

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?
Presentatie van de meubelen, vriendelijk en kundige medewerkers.

José Ronkes

SterSterSterSterLege ster

Prettig en persoonlijk door Carla geholpen. De borrelbox was heerlijk.

Persoonlijke benadering.

Madeleine

Wat een tijd en aandacht kregen we bij de aankoop van onze meubels!

Broekhof

Heel erg prettig

Sjane Buskermolen

P.hoogerwerf

Ontspannen zweer

Inge Weesenaar

Fijne bekwame medewerkers die goed meedenken, zonder te sturen.

Han Geers

Klantvriendelijkheid en service

Karin van der Kuijl

Super goed geholpen!

Jan H

Kundige en vriendelijke adviseur tijdens de aankoop en uitstekende service!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?
Breed assortiment, vakkennis en service.

De Ruijtermeubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10