9.2 /10

checkbox98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!

Deskundigheid

Mag dagelijks open

Van den bergh

Zeer efficiënt geholpen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw van den Bergh, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Hilberts

Best

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Hilberts, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Karamat-Ali

Prima en snelle service. Vriendelijk geholpen. In- en uit zonder vertraging.

Den Haag

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Karamat-Ali, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Baas

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel netjes ontvangen en op mijn vragen correct gereageerd. Medewerker heeft mij op lijst geplaatst voor kluis in Amstelveen.

Amsterdam
Ik vernam bij mijn bezoek bij toeval dat er inmiddels ook een vestiging van jullie in Amstelveen is geopend. Het had mijns inziens wel getuigd van klantvriendelijkheid als de klanten uit Amstelveen, zoals ondergetekende, als eerste waren benaderd met de vraag of ze belangstelling hadden om over te stappen. Ik hoop nu spoedig te horen dat er een kluis voor mij beschikbaar is. Vr.gr. mw. Baas.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Baas, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u ons positief beoordeeld. In antwoord op uw verbeterpunt. Helaas is het niet haalbaar dat iedere bestaande klant op een zelfde moment komt overstappen. Wegens de zeer grote interesse hebben wij ervoor gekozen om met een wachtlijst te werken. Deze verdeling is niet alleen eerlijk maar hangt ook samen met de beschikbaarheid van het type kluis. Zodra het mogelijk is wordt u door ons benaderd om een afspraak in te plannen voor de overstap. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijk groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

van der Steen

Snel en vriendelijk

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer van der Steen, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Wat mooi dat u ons positief beoordeeld. Wij zijn u graag verder van dienst op de vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

G.M.M. van Geffen

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Uitstekende controle !!

Bussum
Zou dat echt niet weten.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw van Geffen, bedankt voor uw review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Lindsey Kooistra

Top!

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Kooistra, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u zo positief bent! Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

R.

uitermate tevreden

Ik zou er geen kunnen bedenken
Zaandam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste anoniem, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Van bemmelen

Snel en efficient

Bussem

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Van Bemmelen, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

An

Keurig

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste An, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Geantwoord op

De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2016

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Onze kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn beschermd tegen brand en diefstal.

Brediusweg 25

Zeer efficiënt geholpen

Hilberts

Best

Karamat-Ali

Prima en snelle service. Vriendelijk geholpen. In- en uit zonder vertraging.

Den Haag

Baas

SterSterSterHalve sterLege ster

Amsterdam

van der Steen

Snel en vriendelijk

G.M.M. van Geffen

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Uitstekende controle !!

Bussum
Zou dat echt niet weten.