Van der zwan
Netjes
98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!
Super aardige mensen
Op dit vestiging Warm welkom en een goede advies
Zeer efficiënt geholpen
Best
Prima en snelle service. Vriendelijk geholpen. In- en uit zonder vertraging.
Heel netjes ontvangen en op mijn vragen correct gereageerd. Medewerker heeft mij op lijst geplaatst voor kluis in Amstelveen.
Snel en vriendelijk
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Uitstekende controle !!
Top!
uitermate tevreden
Snel en efficient
Keurig
De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:
De Nederlandse Kluis
Brediusweg 25
1401 AB Bussum
Super aardige mensen
Op dit vestiging Warm welkom en een goede advies
Zeer efficiënt geholpen
Best
Prima en snelle service. Vriendelijk geholpen. In- en uit zonder vertraging.
Snel en vriendelijk
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Uitstekende controle !!
Top!
uitermate tevreden