Reviews

8.8 / 10
115 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Deskundigheid
8.8/10
Resultaat
9.1/10
Advies
9/10
Medewerkers
8.6/10
Nazorg
9.3/10
Prijs
7.5/10
Communicatie
8.9/10

115 Reviews

Anoniem

3/10

Full lips permanente make-up laten doen. Zeer lelijk resultaat, niet symetrisch, niet de vorm van mijn mond en vlekkerig. Na herhaalde behandelingen uiteindelijk bij een andere specialiste het laten... Full lips permanente make-up laten doen. Zeer lelijk resultaat, niet symetrisch, niet de vorm van mijn mond en vlekkerig. Na herhaalde behandelingen uiteindelijk bij een andere specialiste het laten corrigeren.


Anoniem

10/10

In maart een ooglid corectie laten doen op de Marianne Hoeve in Rijswijk.
Prachtig resultaat na een vakkundige operatie.
Erg blij mee


Annelies

10/10

Mijn ooglidcorrectie is erg mooi gedaan door dr-niels-van-heerbeek, vriendelijke en kundige benadering met een prachtig resultaat. Eigenlijk was het koelen het lastigst en verder geen pijn... Mijn ooglidcorrectie is erg mooi gedaan door dr-niels-van-heerbeek, vriendelijke en kundige benadering met een prachtig resultaat. Eigenlijk was het koelen het lastigst en verder geen pijn gehad.
Ik kan het iedereen aanbevelen.

Sterke punten

Vooral een vriendelijke en professionele benadering.

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

10/10

Goed bereikbaar, goede ontvangstruimte, klantvriendelijk

Sterke punten

geen idee

Verbeterpunten of tips

neen


Anja van der Wal

10/10

Mooi bedrijf. Alle personen zijn vriendelijk en bekwaam.


Anoniem

10/10

Altijd een goed ontvangst, wachten tot je aan de beurt bent onder het genot van een bak koffie. Zeer vriendelijk personeel.


Marlies

8/10

Kwaliteit en behandelingen meer dan goed,

Sterke punten

Flexibel en alle tijd nemend, meedenken

Verbeterpunten of tips

Zou het zo gauw niet weten


Anoniem

10/10

Gezicht verzorging zoals microdermabrassie, maskers, peeling. skinfish, ooglidcorrectie.
Alles tot in de puntjes verzorgd.


Andrea

10/10

Zeer goed!

Sterke punten

Klantvriendelijk, meedenkend, wel willend

Verbeterpunten of tips

Meer leuke aanbiedingen en acties!


Anoniem

10/10

Bij de Mariannehoeve, dr. Faber, heb ik een bovenooglidcorrctie laten uitvoeren in december 2016 , het resultaat is boven verwachting: zo mooi geworden. De gehele behandeling heeft pijnloos... Bij de Mariannehoeve, dr. Faber, heb ik een bovenooglidcorrctie laten uitvoeren in december 2016 , het resultaat is boven verwachting: zo mooi geworden. De gehele behandeling heeft pijnloos plaatsgevonden, ook na de uitwerking van de vedoving heb ik geen pijn gehad. Dr. Faber heeft twee ongelijk hangende oogleden keurig veranderd in twee mooi open ogen, letterlijk en figuurlijk "eye-catchers"zoals ik die vroeger ook had.

Sterke punten

Dr. Faber heeft mij tijdens de behandeling zeer goed tot rust gebracht en ik heb daardoor de behandeling rustig ondergaan.