Reviews

9 / 10
13 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Flexibiliteit
9.4/10
Aandragen nieuwsonderwerpen of tekstsuggesties
8.8/10
Informatie op de website
8.6/10
Klantvriendelijkheid: overleg en gestelde vragen
9.2/10
Kwaliteit teksten
9.4/10
Snelheid levering tekst / nieuwsbrief / persbericht
9.2/10
Creativiteit
8.8/10
Schrijfstijl
9.2/10
Informatie over werkwijze en proces
8.8/10

13 Reviews

Andy Kentie/Hapi-Egypt discover the Nile

10/10

Ik zag er tegenop om al de teksten voor onze website te moeten schrijven. Gelukkig heeft Henk-Jan binnen korte tijd alle teksten geschreven op een wijze die helemaal aansluit bij mijn toon van... Ik zag er tegenop om al de teksten voor onze website te moeten schrijven. Gelukkig heeft Henk-Jan binnen korte tijd alle teksten geschreven op een wijze die helemaal aansluit bij mijn toon van denken.
Na de eerste opzet, maar een paar kleine aanpassingen en waren de invullingen van de website snel voor elkaar.
Henk-Jan verdiept zich in de materie en weet er vervolgens meer over te vertellen dan ik zelf.
Daarna komt er nog goed advies, door vooruit te kijken naar mogelijkheden.
Ik zou graag mensen de Digitale Herrieschopper willen adviseren omdat Henk-Jan zich kan verplaatsen in jou denken en dat om kan zetten in woorden alsof het jouw eigen tekst is.
Mijn dank is groot, het heeft mij veel stress bespaard.


Sterke punten

Het inleven van de materie was voor mij een aangename verrassing.

Beschrijf hier hoe u dit bedrijf hebt gevonden

Gevonden op internet, via Google.


Nanolink Benelux BV

10/10

Henk Jan is zeer deskundig op het gebied van communicatie advies en het schrijven van teksten. Snel en adequaat heeft hij de teksten voor mijn website geschreven.

Sterke punten

Henk Jan kon zich snel en goed inleven in de materie van mijn bedrijf

Beschrijf hier hoe u dit bedrijf hebt gevonden

Ik heb via Google gezocht naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een persbericht; De Digitaleherrieschopper kwam met stip bovenaan!


Sitio IT

8/10

Ik heb inmiddels twee keer een persbericht laten schrijven door de Digitale Herrieschopper. De persberichten zijn leuk en stukken beter dan als ik het zelf zou gaan schrijven. Vooral het laatste... Ik heb inmiddels twee keer een persbericht laten schrijven door de Digitale Herrieschopper. De persberichten zijn leuk en stukken beter dan als ik het zelf zou gaan schrijven. Vooral het laatste persbericht (EcoScan) heeft heel veel publicaties opgeleverd. Ondere andere op Bright.nl, Emerce en iCulture. Hierdoor is mijn app bekend geworden bij een groot publiek. Dit komt mede door het leuke persbericht.

Sterke punten

De communicatie is goed. Verder is de eerste versie al vrij goed en hoeft het niet heel veel aangepast te worden.

Beschrijf hier hoe u dit bedrijf hebt gevonden

via Google


Tovari

10/10

Henk Jan reageert snel en kan met weinig uitleg goede teksten schrijven

Sterke punten

- weinig tekst en uitleg nodig om goede teksten te schrijven
- vriendelijk in de omgang
- snelle reactie

Beschrijf hier hoe u dit bedrijf hebt gevonden

via via


Premio Den Haag

9/10

Persoonlijk benadering waarbij het doel van de opdrachtgever centraal staat. Zeer proactieve aanpak die doelgericht of algemeen kan worden ingezet. Ook brengt het bedrijf originele ideeën en nieuwe... Persoonlijk benadering waarbij het doel van de opdrachtgever centraal staat. Zeer proactieve aanpak die doelgericht of algemeen kan worden ingezet. Ook brengt het bedrijf originele ideeën en nieuwe invalshoeken aan bod die, met name op social media, veel aandacht kunnen genereren.

Sterke punten

Persoonlijke benadering. Veel aandacht voor uitpluizen van een tailor-made strategie. Doelgerichte aanpak voor een optimaal bereik binnen de doelgroep.

Beschrijf hier hoe u dit bedrijf hebt gevonden

Het bedrijf heeft mij gevonden omdat een collega franchisenemer reeds met het bedrijf samenwerkte.


Koot Software Design/Plantenkennis

8/10

Op zoek naar iemand die de inhoud van mijn website kon aanpassen, kwam ik bij Henk-Jan terecht. Na telefonisch overleg kwamen we al snel tot de ontdekking wat de knelpunten waren. Er stond o.a.... Op zoek naar iemand die de inhoud van mijn website kon aanpassen, kwam ik bij Henk-Jan terecht. Na telefonisch overleg kwamen we al snel tot de ontdekking wat de knelpunten waren. Er stond o.a. teveel op in een 'ouderwetse' layout. Henk-Jan heeft alles herschreven in duidelijke taal met daar ook aandachtspunten bij voor mij ennde webdesigner.

Sterke punten

Zich verdiepen in het product en zodoende met goede oplossingen komen

Beschrijf hier hoe u dit bedrijf hebt gevonden

Via een zoektocht op het internet.


Stuccolith Stucadoorsbedrijf

10/10

Ik heb de digitale herrieschopper benaderd voor het schrijven van teksten op mijn website. Na aanleiding van een telefonisch interview heeft henk jan de teksten geschreven. Er waren nauwelijks... Ik heb de digitale herrieschopper benaderd voor het schrijven van teksten op mijn website. Na aanleiding van een telefonisch interview heeft henk jan de teksten geschreven. Er waren nauwelijks aanpassingen nodig.

Sterke punten

Henk jan denkt graag mee, informeert en adviseert daar waar nodig. Bereikbaarheid per, mail en telefoon is ook vrij direct. Persoonlijk vond ik dit heel prettig

Beschrijf hier hoe u dit bedrijf hebt gevonden

Via google


Recherchebureau GerVon

8/10

Goed. Denkt mee. Overlegt.

Sterke punten

Werkt snel. Denkt mee.

Beschrijf hier hoe u dit bedrijf hebt gevonden

Netwerk.


KWS Infra Eindhoven

10/10

De Digitale Herrieschopper heeft tijdens een tender voor ons een plan van aanpak geschreven waarin Uitdaging, Uitstraling en Beleving gemotiveerd moest worden.

Sterke punten

Henk-Jan kon op zeer korte termijn schakelen en ons van dienst zijn. Hij kon zelfs meerdere dagen op locatie zijn. Luistert goed naar wat de klant vraagt, met een positief eigenwijze inbreng. Komt... Henk-Jan kon op zeer korte termijn schakelen en ons van dienst zijn. Hij kon zelfs meerdere dagen op locatie zijn. Luistert goed naar wat de klant vraagt, met een positief eigenwijze inbreng. Komt enthousiast over en is zeer geïnteresseerd in het werkveld van de klant.

Beschrijf hier hoe u dit bedrijf hebt gevonden

Getipt door marketing bureau.


GASTROFIX Nederland

8/10

Erg positief; uiterst snel geleverd en professioneel en goed eindresultaat.