Deskundigheid
8.2/10
Persoonlijk
Duidelijkheid

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, fijn dat wij je zo goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor het delen van je review!

Zeer positief.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een mooie cijfers geef je ons. Hier zijn wij heel blij mee. Hartelijk dank voor het delen van je positieve review.

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, hartelijk dank voor het delen van je review. Fijn dat je zo tevreden bent over het contact met ons. Wij zijn heel blij met je mooie cijfers die je ons geeft.
Vriendelijke...

Peet

De wachrij was wat lang, maar het advies hetcwachten zeker waard!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, het is momenteel inderdaad drukker dan gebruikelijk. Fijn om te lezen dat we je met ons advies goed hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling....
Dank je wel voor het delen van deze mooie beoordeling.

Schipper

Tot nu toe positief

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en score.
Mocht je vraag een vervolg krijgen dan kan je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!
Vriendelijke...
Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en score.

leon verzijden

Wachtrij telefoon duurde wel lang maar uiteindelijk is het resultaat top en dat is het belangrijkste

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag Leon, het is momenteel inderdaad drukker dan gebruikelijk maar fijn om te lezen dat we je verder goed hebben kunnen helpen en je tevreden bent met het bereikte reslutaat..
Hartelijk...
Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling.

X

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, dankjewel voor het delen van jouw beoordeling.
Fijn dat je ons ook aanbeveelt.
Petra

Prettig contact ,met de juriste. Indien gewenst snel antwoord

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemiddag, wat een mooie beoordeling geef je ons! Fijn dat je zo tevreden bent over jouw juriste en het contact met haar.
Dankjewel voor het delen van de review en de...
Dankjewel voor het delen van de review en de aanbeveling.
Petra
Het Webcareteam van DAS

Geweldige persoonlijke en duidelijke benadering!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen, wat een enthousiastre beoordeling! Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over onze service.
Hartelijk dank voor het delen hiervan en voor de mooie cijfers die je ons hebt gegeven. 😊
Vind je het leuk als ik jouw tevredenheid deel met mijn collega die je zo goed heeft geholpen?
Dan hoor ik dat graag via: webcare@das.nl o.v.v. “compliment” en je dossiernummer.

Guido

Super geholpen door Das . Nemen de tijd voor je en kunnen daarna snel doorschakelen om het probleem op te lossen!

Reactie DAS Rechtsbijstand:

Goedemorgen Guido, super om te lezen dat het contact met ons een prettige ervaring is geweest en dat je jezelf ook echt gehoord voelt.
Van deze reactie worden we erg blij, hier doen we het...
Van deze reactie worden we erg blij, hier doen we het voor!
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en voor het delen hiervan.